fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora sol路licita retirar el cablejat del Grup B per seguretat

Almassora sol路licita retirar el cablejat del Grup B per seguretat

Habitatge at茅n la clausura de finestres i retirada de rajoles danyades.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Gal铆, ha rem猫s a la Conselleria d’Habitatge un informe per a sol路licitar la retirada del cablejat, a m茅s d’antenes i brossa que s’acumulen en l’edifici n煤mero 167 de l’avinguda Jos茅 Ortiz, l’煤ltim bloc del Grup B. Al temps, Gal铆 ha agra茂t la intervenci贸 a c脿rrec del gabinet auton貌mic per a tapiar tots els habitatges i evitar l’acc茅s irregular de persones.

L’informe redactat este dilluns per l’arquitecta t猫cnica municipal alerta de diferents punts amb els taulells de revestiment de fa莽ana solts i amb perill de caiguda a la via p煤blica, aix铆 com cablejat i antenes en mal estat. S贸n alguns dels elements, amb persianes trencades i estenedors, que l’Ajuntament d’Almassora vol retirar per a evitar que en el futur puguen causar accidents.

A m茅s, el consistori inclou en el seu informe t猫cnic “l’acumulaci贸 de brosses en balconades que acceleren la degradaci贸 de l’edifici i poden causar noves patologies”. Es tracta de les balconades internes en els quals els desaprofitaments estan amuntegats des de fa anys, coincidint amb el progressiu aband贸 dels habitatges. La neteja minoraria el risc d’incendi com l’originat en 2013 i que va suposar la mort d’una dona que va accedir de forma irregular al bloc.

“Habitatge va reaccionar r脿pidament davant les sol路licituds que els traslladem per a garantir la seguretat en el bloc, tant en accessos com en la fa莽ana, despr茅s de l’incendi produ茂t a l’abril i estem conven莽uts que eixa sensibilitat tamb茅 es donar脿 en esta ocasi贸”, ha apuntat l’alcaldessa. D’esta forma, les finestres exteriors ja estan tapiades en els punts m茅s baixos, aix铆 com aquelles que presentaven risc de despreniment de rajoles, despr茅s de la sol路licitud tramitada per l’anterior primera edil, Susanna Nicolau.

No han sigut les 煤ltimes intervencions dutes a terme, ja que estes s’han succe茂t a petici贸 de l’Ajuntament d’Almassora per a minimitzar la deterioraci贸 del bloc situat en l’avinguda Jos茅 Ortiz i que en l’actualitat est脿 totalment deshabitat despr茅s de la marxa de l’煤ltima fam铆lia resident.

Leave a Reply

Your email address will not be published.