fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora trau a concurs la gesti贸 del bar de Boqueres per 6.000 euros

Almassora trau a concurs la gesti贸 del bar de Boqueres per 6.000 euros

La gesti贸 del negoci dels camps de futbol ix a licitaci贸 per quatre anys.

La junta de govern de l’Ajuntament d’Almassora aprovar脿 avui l’expedient per a traure a concurs p煤blic l’explotaci贸 del bar dels camps de futbol de Boqueres. La licitaci贸 t茅 un termini de vig猫ncia de quatre anys per 6.000 euros anuals. L’immoble de propietat municipal est脿 situat en un edifici independent dins del recinte esportiu, en el n煤mero 70 del carrer Boqueres.

Els interessats a explotar el negoci tindran un termini de 15 dies naturals, a comptar des del seg眉ent a la publicaci贸 de l’anunci en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP), per a presentar les seues propostes. Podran fer-ho per correu o en l’oficina del SIAC de l’Ajuntament fins a les 14 hores. En cas que l’煤ltim dia f贸ra dissabte, ho prorrogaran fins al primer dia h脿bil seg眉ent.
Els criteris d’adjudicaci贸 del contracte seran els seg眉ents per ordre decreixent d’import脿ncia i per la ponderaci贸 que se’ls atribueix: equipament, projecte d’explotaci贸 i proposta econ貌mica. Els interessats hauran d’incloure en el document del projecte d’explotaci贸 les iniciatives socioculturals enfocades als usuaris de les instal路lacions esportives amb l’objectiu de dinamitzar el recinte.

El contingut del projecte s’estructurar脿 en els seg眉ents apartats: detall del nombre d’iniciatives soci-culturals propostes al llarg de l’any (indicant l’horari de les mateixes i la seua durada), descripci贸 de l’organitzaci贸 en la prestaci贸 del servei (atenent als serveis oferits o disponibles) i horari d’obertura setmanal, aix铆 com els dies d’obertura anuals.

Quant a l’equipament, el document arreplegar脿 clarament la qualitat de mobiliari (taules, cadires i tamborets), estris (coberteria, cristalleria, vaixelles, paelles, cassons…) i equipament (cuina, planxa, freidora i altres electrodom猫stics aportats per a l’explotaci贸 del servei).

L’adjudicatari haur脿 de mantenir en perfectes condicions higi猫nic-sanit脿ries tant l’interior de les instal路lacions com les zones exteriors i adjacents a la mateixa. En cas contrari, ho realitzar脿 l’Ajuntament amb c脿rrec a l’obligat. Davant tres amonestacions per falta de neteja i decore, el consistori podr脿 rescindir el contracte unilateralment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.