fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora i UBE Corporation Europe s’alien per a promoure el talent empresarial

Almassora i UBE Corporation Europe s’alien per a promoure el talent empresarial

El II Certamen de Foment de l’Esperit Emprenedor implica 150 estudiants.

L’Ajuntament d’Almassora i UBE Corporation Europe s’han unit per a promocionar la iniciativa empresarial entre els joves del municipi en la segona edici贸 del Certamen de Foment de l’Esperit Emprenedor, convocat per la Regidoria de Joventut. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Gal铆, i el president de la companyia, Bruno De Bi猫vre, han formalitzat este mat铆 l’acord mitjan莽ant el qual aspiren a “fer aflorar el talent dels joves i donar visibilitat a les iniciatives d’una generaci贸 que haur脿 d’impulsar el sector empresarial nacional i la seua projecci贸 internacional”, en paraules del mateix De Bri猫vre.

Des del passat mes d’octubre, el CEEI (Centre Europeu d’Empreses Innovadores) Castell贸 guia els estudiants en el desenvolupament d’estos projectes i dirigeix el proc茅s de valoraci贸 de les propostes, en el qual participen empresaris de la prov铆ncia i representants de les entitats patrocinadores. Al voltant de 150 joves treballen ja les seues idees de producte i plans d’empresa per a este certamen, en el qual opten a premis d’entre 100 i 800 euros.

Per part de l’Ajuntament d’Almassora, l’edil de Joventut, Xavier Trenco, ha enaltit el valor motivador d’este certamen gr脿cies al qual “ja comprovem la gran creativitat de la nostra joventut en la passada edici贸”. Trenco ha assegurat que els estudiants tenen la capacitat de “sorprendre’ns amb projectes amb un gran potencial de creixement i amb les seues habilitats comunicatives a l’hora de presentar-los”, encara que “este concurs els aporta tamb茅 l’experi猫ncia i saber fer de professionals del m贸n empresarial”.

Per la seua banda, Justo Vell贸n, director de CEEI Castell贸, ha valorat molt positivament la reedici贸 del certamen “perqu猫 l’Ajuntament d’Almassora ha compr猫s perfectament que este tipus d’iniciatives tenen sentit quan es projecten a mig termini”. Vell贸n ha destacat que “l’any passat ja es va demostrar el potencial dels estudiants d’Almassora” i aix铆 mateix, ha agra茂t de forma especial el patrocini de UBE Corporation Europe: “que una de les grans empreses de la nostra prov铆ncia, una companyia global com UBE, sempre a l’avantguarda de la innovaci贸, aposte per este certamen, suposa una satisfacci贸 i un motiu d’agra茂ment”.

Aix铆 doncs, el termini per a la presentaci贸 de propostes al II Certamen de Foment de l’Esperit Emprenedor romandr脿 obert fins al pr貌xim 29 de gener. A continuaci贸, una comissi贸 seleccionar脿 cinc projectes de cadascuna de les categories del concurs (Idea i Pla d’empresa), els creadors del qual hauran de presentar davant el jurat.

En suma, un total de 29 alumnes opten al premi en la categoria Pla d’empresa, fruit de les tres xarrades impartides pels t猫cnics de CEEI Castell贸 a estudiants de l’IES Vila-roja (cicles formatius de Grau Superior d’Il路luminaci贸 i So). En la disciplina d’Idea, 118 alumnes han participat en les xarrades preparat貌ries per al concurs, de les quals 16 han sigut oferides a estudiants de Batxillerat de l’IES 脕lvaro Falomir, sis sessions han sigut impartides entre estudiants d’IES Vila-roja i una altra ha estat dirigida a estudiants de cicles formatius de Grau Mitj脿 de Gesti贸 Administrativa i Activitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.