fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Alumnat de Primària del CEIP Vilallonga visita l’Ajuntament de Borriana

Alumnat de Primària del CEIP Vilallonga visita l’Ajuntament de Borriana

Prop de 25 xiquets i xiquetes de segon de Primària realitzen una visita a la casa consistorial, on han estat rebuts per l’alcaldessa que els ha explicat les funcions de la institució.

Alumnat de segon de Primària del CEIP Pare Vilallonga han visitat l’Ajuntament on han estat rebuts per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, juntament amb el regidor d’Educació, J Ramon Monferrer, i la regidora d’Igualtat, Maria Romero, i han pogut conèixer les instal·lacions i les diferents dependències de l’edifici consistorial.

Els xiquets i xiquetes han estat rebuts a la sala de plens, on han pogut preguntar tots els dubtes sobre el funcionament de la casa consistorial i on Maria Josep Safont els ha explicat les activitats que es realitzen habitualment. Prèviament han visitat diverses dependències de l’edifici municipal acompanyats per Maria Romero.

La visita a la seu del govern municipal l’han realitzada 23 xiquetes i xiquets de segon de Primària, que han mostrat el seu interés per qüestions com el reciclatge o les gestions que es realitzen en cada departament. En aquesta ocasió, els escolars també han pogut conéixer alguns esportistes d’elit i preguntar-los dubtes sobre la seua activitat, ja que han coincidit amb una representació d’atletes del club Playas de Castellón que es trobava de visita a l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.