fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alzira celebra el mes de l鈥檃rbre

Alzira celebra el mes de l鈥檃rbre

La regidoria de Serveis Urbans celebra, un any m茅s, el dia de l’arbre. Cada dissabte durant el mes de febrer el regidor de l’脿rea junt amb les associacions ve茂nals les duran a terme la plantaci贸 d’arbres en les seues zones, continuant amb la l铆nia d’omplir el nucli urb脿 d’arbratge.

El dissabte 15 de febrer la plantaci贸 d’arbres ser脿 a la zona del Balc贸 de la Ribera, el dia 22 es continuar脿 al barri de les Basses i per 煤ltima el dissabte dia 29 a la urbanitzaci贸 del Rac贸. Cada cap de setmana se celebraran activitats per tal de plantar arbres de diferents esp猫cies com moreres, llorer, murta, jacaranda, prunus i pyrus.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “Vull agrair la col路laboraci贸 d’estes entitats ve茂nals que fan possible que, junt amb l’脿rea de les zones verdes, puguem anant minorant la contaminaci贸 a la nostra ciutat”. A m茅s ha afegit que “Seguirem treballant per posar en marxa pol铆tiques mediambientals i actuacions sostenibles amb la finalitat de fer d’Alzira una ciutat m茅s respectuosa amb el medi ambient. Continuant en esta nova legislatura augmentant el pla d’arbratge urb脿.

Leave a Reply

Your email address will not be published.