fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alzira s’il路lumina un any m茅s per Nadal

Alzira s’il路lumina un any m茅s per Nadal

Alzira comptar脿 un any m茅s amb les tradicionals llums nadalenques que decoraran les principals vies de la ciutat, aix铆 com altres zones perif猫riques.

En total est脿 previst engalanar un total de vint-i-nou carrers i places, amb m茅s de 120 arcs, cartells lluminosos, cometes, garlandes i tamb茅 postes amb motius nadalencs en l’Avinguda dels Sants Patrons que substituiran als arcs lluminosos d’anys anteriors. El canvi ve propiciat per evitar el dany als fanals que provoca la for莽a del vent.

芦La finalitat de la il路luminaci贸 茅s promoure i dinamitzar el sector comercial de la ciutat, enguany amb m茅s motiu que mai davant la situaci贸 que travessem derivada de la crisi provocada per la pand猫mia de la Covid-19禄, ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira.
Est脿 en marxa tot el proc茅s per tal d’agilitzar el muntatge de l’enllumenat per a poder procedir a l’encesa de la decoraci贸 nadalenca com m茅s prompte millor, una il路luminaci贸 que estar脿 activa fins al dia de Reis.

芦Ja que les activitats associades al Nadal que venien desenrotllant-se en la via p煤blica no van a ser com fins ara, degut a les restriccions sanit脿ries, uns anys m茅s anem a comptar amb el color de les llums de Nadal en una gran part de la nostra ciutat禄, ha matisat Pascual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.