fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Andrés Martínez emfatitza la unitat com a fortalesa del nou Partit Popular de Castelló

Andrés Martínez emfatitza la unitat com a fortalesa del nou Partit Popular de Castelló

El seu nomenament com a Sotssecretari de Política Territorial reforça el posicionament de l’alcalde popular en l’estructura d’organització del partit i evidencia la seua aposta pel municipalisme.

El Congrés del Partit Popular de la província de Castelló ha arrencat a Peníscola amb la benvinguda del seu amfitrió, Andrés Martínez, alcalde de la ciutat en la qual governa amb majoria absoluta.
El municipi ha rebut als més de 1000 compromissaris en la cita més participativa de la història del partit destacant “la seua unitat i cohesió com a principal fortalesa”.

Martínez, que ha presidit el Comité Organitzador del Congrés, ha insistit en “l’exemplaritat del procés i mobilització dels compromissaris” així com l’aposta popular per la transparència. El recentment nomenat Sotssecretari de Política Territorial del nou Comitè de direcció del Partit Popular de la província evidencia el marcat caràcter municipalista del nou PP de Castelló, que posa el focus en la política de proximitat.

Martínez ha reconegut “el llegat de Javier Moliner en un PP renovat, que ha apostat per la regeneració i la dignitat, l’exemplaritat i la responsabilitat demostrant-ho fins a l’últim minut” fent referència al mateix procés de relleu en la presidència del partit.
“No podíem tenir millor candidat” ha dit en referència a Miguel Barrachina, de qui ha destacat el seu compromís amb la província i amb el partit, “les millors idees, amb el millor al capdavant, multiplicaran les oportunitats per a Castelló”, concloïa en la seua intervenció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.