fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Apareix un nou nen Jesús, al costat d’una carta per a l’alcaldessa, en el pesebre municipal de Castelló

Apareix un nou nen Jesús, al costat d’una carta per a l’alcaldessa, en el pesebre municipal de Castelló

La figura original va ser robada per les BAF (Brigades Antifeixistes de Castelló) que van demanar diverses accions per a retornar-ho.

Durant la nit de hui, una figura d’un nen Jesús ha aparegut en el pesebre, instal·lat per l’ajuntament, en el centre de Castelló. La figura estava acompanyada per una polsera amb la bandera d’Espanya, en el seu coll, i una carta amb diverses peticions a Amparo Marco, l’alcaldessa de Castelló.

La figura ocupava el lloc en la qual hauria d’estar el xiquet Jesús propietat de l’Ajuntament. L’oficial va ser robada fa uns dies per les BAF (Brigades Antifeixistes de Castelló), les quals, el passat u de gener, van revelar que eren autores de l’acció i van demanar com a rescat l’alliberament i tornada de “nostres preses i exiliades” a través d’un comunicat en Facebook.

La col·locació de la nova figura en el pesebre de la ciutat no ha sigut reivindicada per cap col·lectiu. Únicament es pot llegir, en la carta, que el fet l’ha dut a terme “un ciutadà anònim”.

A més, en el text que acompanya al nen Jesús, es poden veure tretze peticions a l’alcaldessa. “Vull que la nostra alcaldessa s’allunye de tots aquells comportaments que només busquen trencar el benestar de la meua ciutat Castelló” diu una de les peticions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.