fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ares demana ajuda a les administracions per netejar carrers i camins de masies de neu

Ares demana ajuda a les administracions per netejar carrers i camins de masies de neu

L’alcalde d’Ares del Maestrat, Abelardo Tena, ha sol路licitat ajuda a les administracions per netejar els carrers del municipi i tamb茅 els accessos a les masies que porten tres dies incomunicades.

El primer edil ha lamentat que fins avui hagin hagut de ser els propis ve茂ns de la localitat els que hagin hagut de netejar els camins d’acc茅s a les masies. L’Ajuntament va rec贸rrer a una m脿quina particular per netejar la pla莽a i que aix铆 pogu茅s girar la m脿quina llevaneu.

L’alcalde ha lamentat que quan es produeix una nevada d’aquestes caracter铆stiques hagen de ser els ve茂ns els que amb els seus tractors i pales hagin de netejar els accessos a les seves masies i explotacions ramaderes.

El primer edil ha apuntat que s’ha sol路licitat ajuda als bombers i d’emerg猫ncies per貌 que fins al moment no s’ha at猫s aquesta petici贸. Aix铆 mateix ha fet una crida perqu猫 els visitants no accendan al municipi ja que aquest mat铆 la pres猫ncia de turistes ha dificultat als tractors que anaven a obrir camins de masies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.