fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Arranca un nou cicle dels Premis Literaris de Benicarl贸 amb la presentaci贸 de les bases de 2022

Arranca un nou cicle dels Premis Literaris de Benicarl贸 amb la presentaci贸 de les bases de 2022

El lliurament d’originals es far脿 de forma telem脿tica, a trav茅s d’una plataforma electr貌nica. El cartell de l’edici贸 2022 茅s obra de l’artista Goyo Rodr铆guez.

El regidor de Cultura, Pedro Manch贸n, i el cap de Comunicaci贸 d’Onada Edicions, 脪scar Par铆s, han presentat una nova edici贸 dels Premis Literaris Internacionals Ciutat de Benicarl贸 que comencen amb la publicaci贸 de les bases que regulen les quatre modalitats de premis.

Una edici贸 que continua en la l铆nia de 芦l’excel路l猫ncia i de la bandera de la capitalitat cultural que defensem des de Benicarl贸禄, ha assenyalat el regidor, i en la qual, 芦continuem apostant pel lliurament d’originals a trav茅s d’una plataforma electr貌nica que ens permet agilitar tot el proc茅s禄.

Pedro Manch贸n ha aprofitat l’anunci de la publicaci贸 de les bases dels Premis Literaris per a presentar el cartell que il路lustrar脿 aquesta nova edici贸, obra de l’artista Goyo Rodr铆guez, guanyador de la primera edici贸 del Premi d’脌lbum Infantil Il路lustrat.

El regidor no ha passat per alt l’agra茂ment a les empreses patrocinadores IFF, Ineos Composites i Fundaci贸 Caixa Benicarl贸, 芦que han estat al nostre costat des del primer dia禄 i la col路laboraci贸 d’institucions com la Diputaci贸 de Castell贸, la Universitat Jaume I o l’Acad猫mia Valenciana de la Llengua.

Pel que fa a les categories, l’edici贸 de 2022 dels Premis Literaris mant茅 les mateixes modalitats: continua un any m茅s el veter脿 Premi d’脌lbum Infantil Il路lustrat, que arriba a la novena edici贸, i segueixen el premi de Divulgaci贸 Cient铆fica i el premi de Cuina, Salut i Sostenibilitat. A m茅s, tamb茅 continua el premi de Narrativa Juvenil.

La setmana gran dels Premis Literaris comen莽ar脿 dilluns 21 de novembre amb l’anunci dels guanyadors i culminar脿 dissabte 26 de novembre amb la gala de lliurament.

Les obres es podran presentar fins al 15 de setembre 煤nicament a trav茅s de la plataforma electr貌nica creada per a l’ocasi贸. Les persones interessades hauran d’enviar una sol路licitud d’inscripci贸 al correu premisliteraris@benicarlo.org.

En la sol路licitud caldr脿 indicar les dades de l’autor/a (nom i cognoms, correu electr貌nic i nombre d’obres que presenta a cada modalitat) i les de l’obra a presentar (t铆tol i modalitat).

Leave a Reply

Your email address will not be published.