fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Arriba a Benic脿ssim la campanya ConserMar per a posar en valor la import脿ncia de no abandonar residus a les platges

Arriba a Benic脿ssim la campanya ConserMar per a posar en valor la import脿ncia de no abandonar residus a les platges

El pr貌xim 7 d’abril l’equip de 鈥淩eciclar per a ConserMar鈥 s’instal路lar脿 en la zona de la torrassa, enfront del carrer Torre Sant Vicent per a conscienciar als ciutadans sobre els beneficis del reciclatge per al medi ambient.

Durant tot el mat铆 del 7 d’abril l’equip de ConserMar atendr脿 els ciutadans que s’acosten a aquest estan situat en la zona de la Torrassa. L’objectiu 茅s informar i fomentar la recollida selectiva de residus d’envasos generats a l’entorn de les platges (llandes, *briks, env脿s de pl脿stic), a m茅s de cridar l’atenci贸 per a frenar la basuraleza, 茅s a dir, l’aband贸 dels residus a les platges i altres entorns naturals (littering).

L’acci贸 refor莽ar脿 la import脿ncia de la separaci贸 dom猫stica d’aquests residus i el seu dep貌sit en els contenidors corresponents per a afavorir el seu reciclatge. Amb tot aix貌, s’ajuda a reduir la contaminaci贸, millorar la qualitat mediambiental i contribuir a l’economia circular dels envasos.

La iniciativa persegueix la interacci贸 鈥渃ara a cara鈥 amb els ciutadans, que podran acostar-se a l’estand que se situar脿 enfront dels accessos a una platja emblem脿tica de la localitat acordada amb els ajuntaments participants, on s’informar脿 dels beneficis del reciclatge per al medi ambient. A m茅s, se’ls ajudar脿 a millorar la separaci贸 correcta de residus i es resoldran possibles dubtes sobre on i com cal depositar un determinat residu, fent possible el seu posterior reciclatge. Aquestes accions in situ permeten arribar al major nombre possible de ve茂ns i conscienciar-los que l’acci贸 de reciclar l’hem de realitzar en qualsevol situaci贸 i lloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.