fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Atropellament mortal a Castelló

Atropellament mortal a Castelló

El conductor va fugir del lloc dels fets.

Este passat dilluns, un home va ser atropellat per un vehicle a Castelló, quan estava travessant la carretera prop de l’Esglèsia de la Sagrada Família.

Ràpidament, van haver de desplaçar-se al lloc dels fets una unitat del SAMU i una de Suport Vital Bàsic per tal d’atendre al vianant. Malauradament, per això no es va poder fer res per salvar-li la vida i l’home va morir.

El vehicle causant de l’atropellament va fugir del lloc dels fets just després de causar l’accident, circulant ràpidament pel municipi sense seguir les normes de conducció regulades. Va ser aleshores quan la Policia Local de Castelló va iniciar una investigació per determinar de quina manera va tenir lloc el succés, així com per identificar al conductor del vehicle.

Finalment, ahir a la tarda es va trobar el vehicle del presumpte homicida en el carrer Miguel Juan Pascual, entre el Parc Ribalta i l’Hospital Provincial. Gràcies a esta troballa s’han pogut realitzar avanços en la investigació i ja se sap que el presumpte culpable compartix pis amb cinc persones més, així que s’estan analitzant les empremtes per tal de saber qui de tot portava el cotxe eixe dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.