Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Aturen a 11 persones en una hora per no portar cinturó de seguretat a Benicarló

Aturen a 11 persones en una hora per no portar cinturó de seguretat a Benicarló

Aquest fet l’ha realitzat la Policia Local i Cocemfe Maestrat.

Amb el lema ‘No canvies de rodes. Utilitza el cinturó de seguretat’, els representants de Cocemfe Maestrat, acompanyats dels agents de la Policia Local de Benicarló, han estat durant una hora aturant els vehicles en l’encreuament entre el carrer de Iecla i el carrer de César Cataldo per tal de sensibilitzar els conductors de la importància de portar el cinturó de seguretat.

En una hora, han aturat 11 persones que no portaven cordat el cinturó, una xifra sensiblement inferior a la de l’any passat, que va ser de 28 conductors aturats sense cinturó. L’activitat, que era purament informativa, ha permés els representants de l’associació repartir material didàctic i informar els conductors de les conseqüències de no portar el cinturó de seguretat.

La campanya forma part dels actes organitzats amb motiu del Mes dedicat a les persones amb discapacitat, a través del qual s’ha organitzat per als mesos de maig i juny una extensa programació que inclou xarrades, activitats esportives, projeccions, representacions teatrals o tallers, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.