fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Avancen els treballs de manteniment d’edificis públics del Pla d’Ocupació Municipal a Sagunt

Avancen els treballs de manteniment d’edificis públics del Pla d’Ocupació Municipal a Sagunt

La SAG continua amb els treballs del Pla d’Ocupació Municipal centrats, esta vegada, en la Gerència i als Jardins de l’Antic Sanatori.

El regidor i vicepresident de la SAG, Roberto Rovira, ha visitat hui junt amb els responsables de l’empresa els treballs que s’estan realitzant en espais del Patrimoni Industrial del Port de Sagunt, emmarcats en el Pla d’Ocupació Municipal. Durant estes setmanes, i després de finalitzar la majoria de les obres en els col·legis públics, la SAG està treballant en la reparació i pintura dels murs perimetrals tant de la Gerència com dels Jardins de l’Antic Sanatori.

En el cas de la Gerència s’estan reparant els aproximadament 600 metres de mur perimetral, igual que als Jardins de l’Antic Sanatori amb 800 metres de mur. En tots dos casos s’està utilitzant morter de reparació i una imprimació per a, posteriorment, aplicar la pintura d’exterior respectant els colors previs a la intervenció.

Cal destacar que el Pla d’Ocupació Municipal compta amb un pressupost de 320 000 euros destinats a actuacions de manteniment en edificis i espais públics municipals. El personal dedicat a estos treballs, que també s’ha encarregat de realitzar intervencions en col·legis públics, està format per un arquitecte tècnic, 18 oficials de pintura, sis oficials de construcció, tres peons i dos encarregats.

Després de la visita a les obres, el regidor ha agraït, en primer lloc, «la gran faena que es continua fent des de la SAG, que fa anys que està fent molt bones intervencions i bona gestió dels Plans Ocupació. Amb el Pla d’Ocupació Municipal tenim dos objectius com sempre, ajudar a generar ocupació en moments de dificultats, alhora que millorem les infraestructures i millorem els servicis prestats a la ciutadania».

Leave a Reply

Your email address will not be published.