fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Avancen els treballs de manteniment d’edificis p煤blics del Pla d’Ocupaci贸 Municipal a Sagunt

Avancen els treballs de manteniment d’edificis p煤blics del Pla d’Ocupaci贸 Municipal a Sagunt

La SAG continua amb els treballs del Pla d’Ocupaci贸 Municipal centrats, esta vegada, en la Ger猫ncia i als Jardins de l’Antic Sanatori.

El regidor i vicepresident de la SAG, Roberto Rovira, ha visitat hui junt amb els responsables de l’empresa els treballs que s’estan realitzant en espais del Patrimoni Industrial del Port de Sagunt, emmarcats en el Pla d’Ocupaci贸 Municipal. Durant estes setmanes, i despr茅s de finalitzar la majoria de les obres en els col路legis p煤blics, la SAG est脿 treballant en la reparaci贸 i pintura dels murs perimetrals tant de la Ger猫ncia com dels Jardins de l’Antic Sanatori.

En el cas de la Ger猫ncia s’estan reparant els aproximadament 600 metres de mur perimetral, igual que als Jardins de l’Antic Sanatori amb 800 metres de mur. En tots dos casos s’est脿 utilitzant morter de reparaci贸 i una imprimaci贸 per a, posteriorment, aplicar la pintura d’exterior respectant els colors previs a la intervenci贸.

Cal destacar que el Pla d’Ocupaci贸 Municipal compta amb un pressupost de 320 000 euros destinats a actuacions de manteniment en edificis i espais p煤blics municipals. El personal dedicat a estos treballs, que tamb茅 s’ha encarregat de realitzar intervencions en col路legis p煤blics, est脿 format per un arquitecte t猫cnic, 18 oficials de pintura, sis oficials de construcci贸, tres peons i dos encarregats.

Despr茅s de la visita a les obres, el regidor ha agra茂t, en primer lloc, 芦la gran faena que es continua fent des de la SAG, que fa anys que est脿 fent molt bones intervencions i bona gesti贸 dels Plans Ocupaci贸. Amb el Pla d’Ocupaci贸 Municipal tenim dos objectius com sempre, ajudar a generar ocupaci贸 en moments de dificultats, alhora que millorem les infraestructures i millorem els servicis prestats a la ciutadania禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.