fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Avancen els treballs de millora de l’interior del col·legi de Morella

Avancen els treballs de millora de l’interior del col·legi de Morella

Durant els mesos de vacances escolars es realitzaran les millores en les aules d’infantil i en el nou ascensor.

Les millores del CEIP Mare de Déu de Morella avancen i ja s’han iniciat els treballs en l’interior de l’edifici. D’aquesta manera, les actuacions consisteixen en el condicionament de les aules d’infantil, les quals comptaran amb banys i canviadors per a les xiquetes i xiquets, així com la instal·lació d’un nou ascensor que facilite l’accessibilitat a totes les plantes o la millora d’altres espais com banys comuns i sales de reunions. A més, cal destacar que, per una altra banda continuen els treballs del nou aulari i la construcció d’un mur de separació entre la zona del col·legi i la de la Piscina Municipal.

A més, cal explicar que el carrer junt amb el col·legi que estava tallat i s’utilitzava com a zona de pati durant el curs, està obert al trànsit de nou. A més, la brigada municipal d’obres realitza treballs de condicionament del carrer superior a aquest, i pel qual es desviaven els vehicles durant el curs escolar.
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha explicat que “actualment, i aprofitant les vacances escolars, es treballa en l’interior de l’edifici del col·legi amb l’objectiu de tindre-ho tot enllestit quan tornen a començar les classes”. L’edil ha destacat que “també s’aprofita l’obertura al trànsit del carrer que s’utilitzava de pati per a condicionar el carrer que albergava els vehicles durant el curs i que necessitava reparacions”. Finalment, ha comentat que “una vegada torne l’activitat escolar, continuaran els treballs en la zona exterior i el nou aulari, encara que es treballa igualment durant totes estes setmanes”.

Cal recordar que es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, amb el projecte es pretén ampliar el nombre d’au

Leave a Reply

Your email address will not be published.