fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Avui s’obre al tràfic la nova rotonda en l’encreuament de la Gran Avinguda amb el carrer Sarthou Carreres de Benicàssim

Avui s’obre al tràfic la nova rotonda en l’encreuament de la Gran Avinguda amb el carrer Sarthou Carreres de Benicàssim

L’obra s’ha desenvolupat amb màxima rapidesa en els últims dies per minimitzar l’impacte en el tràfic rodat i estarà totalment conclosa durant la setmana vinent.

El regidor de mobilitat de Benicàssim, Arturo Martí, ha informat de la imminent reposició del tràfic rodat a la zona nord de la Gran Avinguda, després que al llarg del dia d’avui s’acabe amb el reasfaltat de la nova rotonda que s’està construint en l’encreuament entre la gran Avinguda Jaime I i el carrer Sarthou Carreres.

Martí ha assenyalat que “la configuració en rotonda d’este encreuament suposarà una important millora per a la seguretat viària en el municipi. Abans, l’encreuament en forma de rotonda partida feia més complicat l’encreuament oest-este per accedir a la zona de la platja, però ara, esta circulació es realitzaran amb major comoditat i seguretat per als conductors.”

Com ha explicat el regidor de mobilitat, en la nova configuració de la rotonda s’ha millorat el peraltat de la rotonda per millorar l’evacuació d’aigües i facilitar la circulació al mateix temps. Al llarg del dia d’avui es desenvoluparan els treballs de reposició del ferm i entre matí i passat es procedirà al pintat de tota la senyalització horitzontal de l’entorn circulatori.

No obstant això, este últim pas, de repintar els senyals, com ha comentat el regidor, és completament compatible amb tornar a obrir al tràfic la rotonda i, per això considerem és este és el primer pas que hem de prendre per perjudicar el menys possible el tràfic nord-sud del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.