fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Avui s’obre al tr脿fic la nova rotonda en l’encreuament de la Gran Avinguda amb el carrer Sarthou Carreres de Benic脿ssim

Avui s’obre al tr脿fic la nova rotonda en l’encreuament de la Gran Avinguda amb el carrer Sarthou Carreres de Benic脿ssim

L’obra s’ha desenvolupat amb m脿xima rapidesa en els 煤ltims dies per minimitzar l’impacte en el tr脿fic rodat i estar脿 totalment conclosa durant la setmana vinent.

El regidor de mobilitat de Benic脿ssim, Arturo Mart铆, ha informat de la imminent reposici贸 del tr脿fic rodat a la zona nord de la Gran Avinguda, despr茅s que al llarg del dia d’avui s’acabe amb el reasfaltat de la nova rotonda que s’est脿 construint en l’encreuament entre la gran Avinguda Jaime I i el carrer Sarthou Carreres.

Mart铆 ha assenyalat que “la configuraci贸 en rotonda d’este encreuament suposar脿 una important millora per a la seguretat vi脿ria en el municipi. Abans, l’encreuament en forma de rotonda partida feia m茅s complicat l’encreuament oest-este per accedir a la zona de la platja, per貌 ara, esta circulaci贸 es realitzaran amb major comoditat i seguretat per als conductors.”

Com ha explicat el regidor de mobilitat, en la nova configuraci贸 de la rotonda s’ha millorat el peraltat de la rotonda per millorar l’evacuaci贸 d’aig眉es i facilitar la circulaci贸 al mateix temps. Al llarg del dia d’avui es desenvoluparan els treballs de reposici贸 del ferm i entre mat铆 i passat es procedir脿 al pintat de tota la senyalitzaci贸 horitzontal de l’entorn circulatori.

No obstant aix貌, este 煤ltim pas, de repintar els senyals, com ha comentat el regidor, 茅s completament compatible amb tornar a obrir al tr脿fic la rotonda i, per aix貌 considerem 茅s este 茅s el primer pas que hem de prendre per perjudicar el menys possible el tr脿fic nord-sud del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.