fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Baixen les queixes per molèsties de casals a les festes de Sant Bartomeu de Nules

Baixen les queixes per molèsties de casals a les festes de Sant Bartomeu de Nules

S’han registrat menys incidents que en les festes de l’any passat.

Les festes patronals en honor a Sant Bartomeu s’han desenvolupat sense incidents importants, “estes festes han sigut unes de les més participatives dels últims anys i també les que menys incidents s’han registrat segons l’informe fet per la Policia Local”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

Així doncs, cal destacar la baixada en relació amb l’any passat dels incidents relacionats amb molèsties de casals. “S’han registrat 86 queixes verbals per soroll o molèsties per penyes o casals quan l’any passat se’n varen rebre 96”, matisa García. A més, d’un total de 122 penyes registrades amb casal han sigut cinc les penyes que han centrat la majoria de les queixes.

Els actes incívics també han disminuït, ja que han passat de quatre denúncies per danys a immobles privats o a mobiliari urbà a una. Per altra banda, les denúncies sobre brutícia a les vies públiques per ubicacions de casals també han sigut menors que l’any anterior, ja que han passat de quatre a una.

“El balanç que fem del desenvolupament de les festes de Sant Bartomeu és més que positiu per la qual cosa hem d’agrair als penyistes el comportament que han tingut”, conclou David García.

Leave a Reply

Your email address will not be published.