fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ballester reclama al Govern una casa-caserna de la Gu脿rdia Civil digna per a garantir la seguretat d’Onda i de la comarca

Ballester reclama al Govern una casa-caserna de la Gu脿rdia Civil digna per a garantir la seguretat d’Onda i de la comarca

L’Ajuntament assumir脿 les obres d’emerg猫ncia per a consolidar l’estructura com a soluci贸 provisional al greu estat de deterioraci贸 de la Caserna.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha rem猫s estos escrits a la Secret脿ria d’Estat de Seguretat i al Director General de la Gu脿rdia Civil per a instar-los a actuar de forma immediata a la casa caserna de la Gu脿rdia Civil d’Onda, ja que es troba en greu estat de deterioraci贸, condicionant tant el servei al ciutad脿 com el benestar dels gu脿rdies i les seues fam铆lies que viuen en ell.

Esta preocupaci贸 va ser compartida tamb茅 pel Coronel Cap de la Comand脿ncia de la Gu脿rdia Civil de Castell贸, Miguel Fresneda, en una recent reuni贸 on es va exposar i es van buscar solucions a la problem脿tica. En esta trobada tamb茅 van participar el diputat nacional, 脫scar Clavell, que ja va preguntar en el Congr茅s per la situaci贸 de la Caserna d’Onda sense rebre resposta, i la tinent d’alcalde de seguretat ciutadana de la ciutat, Elena Albalat.

Com a mesura provisional i immediata, Ballester s’ha ofert a sufragar obres d’emerg猫ncia per a, almenys, consolidar l’estructura i sanejar les instal路lacions. Els t猫cnics municipals ja han examinat l’edifici i proposat les actuacions m茅s urgents.

Per貌 segons la primera edil, “Onda mereix molt m茅s i els agents mereixen viure i treballar en les millors condicions, en una caserna digna, per a garantir la seguretat de la ciutat i la comarca, ja que Onda 茅s un enclavament estrat猫gic de seguretat per a la Plana Baixa i els pobles de la Serra Espad脿. Per aix貌, instem al Ministeri de l’Interior a la construcci贸 d’una nova Caserna de la Gu脿rdia Civil en el menor temps possible”. L’alcaldessa tamb茅 ha convidat als alts c脿rrecs del Ministeri a con猫ixer de primera m脿 “el lamentable estat de la Caserna i que puguen con猫ixer com viuen i treballen els gu脿rdies”:

El text tamb茅 s’ha rem猫s com a c貌pia a la Comand脿ncia de la Gu脿rdia Civil de Castell贸, a la Delegaci贸 del Govern en la Comunitat Valenciana i a la subdelegaci贸 del Govern a Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.