fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bebè de 15 mesos en estat greu després de caure des del tercer pis a València

Bebè de 15 mesos en estat greu després de caure des del tercer pis a València

Els serveis d’emergència es mobilitzen després de la caiguda accidental del menor al carrer Acequiero Jaime d’Olid.

Un succés impactant ha tingut lloc a València, Espanya, quan un bebè de només 15 mesos ha caigut des del tercer pis al carrer Acequiero Jaime d’Olid. Segons han confirmat fonts de la Policia Nacional, la caiguda es va produir de manera imprevista i ha deixat el bebè en estat molt greu.

La caiguda ha mobilitzat nombrosos efectius de la Policia Nacional, agents de la Policia Local i una unitat del SAMU, que van arribar al lloc dels fets en qüestió de minuts. Els serveis mèdics van trobar el bebè inconscient però amb signes vitals, per la qual cosa va ser traslladat immediatament a un centre sanitari juntament amb la seua mare.

Encara que els primers indicis apunten a que es tracta d’una caiguda accidental, els cossos policials mantenen oberta una investigació per esclarir el que ha succeït. Una unitat de la Policia Científica es troba en estos moments a l’interior de l’habitatge per a recopilar proves i tractar d’arrojar llum sobre este trist succés.

La notícia ha commogut la ciutat i ha despertat una gran preocupació entre els veïns, que es mantenen a l’espera de novetats sobre l’estat de salut del bebè. En les xarxes socials, els missatges de suport i solidaritat s’han multiplicat, i s’espera que prompte es coneguen més detalls sobre este lamentable succés.

Leave a Reply

Your email address will not be published.