fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Begoña Carrasco és elegida presidenta del PP Local de Castelló i promet retornar la ciutat a la senda del creixement, el pluralisme i la llibertat

Begoña Carrasco és elegida presidenta del PP Local de Castelló i promet retornar la ciutat a la senda del creixement, el pluralisme i la llibertat

“Creiem en Castelló i tenim un projecte alternatiu. Un Pla d’Acció que passa per un pacte per la recuperació; una rebaixa fiscal 9,7 milions d’estalvi en impostos; la llibertat d’elecció; la participació ciutadana o el reforç de la sanitat i la seguretat”.

Begoña Carrasco ha estat elegida presidenta del PP Local de Castelló en el X Congrés celebrat avui a l’hotel Jaume I. En tractar-se d’una candidatura única no hi ha hagut votació i ha estat el president de la mesa, Alberto Fabra, qui ha oficialitzat el seu nomenament davant 350 persones. Begoña Carrasco ha agraït la seva presència al president del PPCV Carlos Mazón, a la presidenta provincial, Marta Barrachina, als líders del PP de València, Elx i Alacant, a tots els militants i, molt especialment, als respresentantes de la societat civil.

Carrasco ha assegurat que es posa al capdavant de la presidència del Partit Popular de la ciutat perquè “hi ha motius per a creure, creiem en Castellon, volem que torni a la senda del creixement, del pluralisme i de la llibertat. Em deixaré la pell per aquesta ciutat. Sabem fer-ho, el PP l’ha demostrat”.

En aquest sentit ha assegurat que “és hora de passar pàgina perquè Castelló és llum, Castelló és en color i és hora de deixar enrere l’etapa grisa de PSOE, Compromís i Podemos”.

Un esment especial ha tingut per als qui van ser alcaldes de la ciutat “magnífics alcaldes, Jose Luis Gimeno, Alberto Fabra i Alfonso Bataller, els tres van demostrar que el Partit Popular suma a Castelló i suma als castellonencs”. “Sóc aquí per a recollir el seu testimoni, perquè quan el PP governa, guanyen tots els ciutadans. Aquest és el motiu pel qual avui he decidit fer el pas i perquè no m’agrada el que ara mateix veig a la ciutat”, ha afegit.

I ha posat exemples com l’atur, “no m’agrada que no baixi de 14.000 persones”. “No m’agraden les cues de la fam de Quatre Cantons. No m’agrada veure aquesta deterioració sense precedents en la sanitat, amb 5 consultoris que han estat tancats en plena pandèmia, infinites llistes d’espera, urgències col·lapsades i una obra de l’edifici oncològic parada sis anys, igual que la reforma d’urgències del General. Se suma el desmantellament de l’hospital Provincial i l’últim que ens faltava, el tancament del CICU”.

També ha denunciat la falta de llibertat educativa, l’augment de la delinqüència un 30% a la ciutat, que es ningune la participació ciutadana amb l’exemple de la reforma de Lidón o que els castellonencs paguin impostos elevats “perquè al govern li acabin sobrant 35 milions a l’any perquè no executen el pressupost en aprovar-lo 8 mesos tard.Ja està bé, els castellonencs hem de deixar de ser la germaneta pobra, no volem ser més que ningú però menys tampoc”.

Entre altres injustícies, ha enlletgit a l’equip de govern municipal que mentre els castellonencs no arriben a fi de mes, “la seva prioritat sigui canviar-li el nom a la ciutat, derrocar creus o canviar la llista de carrers acusant els nostres il·lustres de franquistes. Ja està bé de sectarisme i de revengisme. No a llevar el nom de cap dels il·lustres de Castelló de la nostra llista de carrers. Es cridin Segarra Ribes, Herrero Teixidor Lluís Revest o Carlos Fabra Andrés”.

Pla d’Acció per a Castelló
Per a fer possible el canvi necessari a la ciutat, Carrasco ha presentat un Pla d’Acció amb 10 línies estratègiques. Es resumeixen en un pacte per la recuperació econòmica; una rebaixa fiscal que suposa l’estalvi de 9,7 milions en impostos als castellonencs; la llibertat d’elecció perquè ningú pensi per ells; l’escolta activa veïnal amb l’obertura de l’Oficina Ciutadana; La recuperació de la participació ciutadana; la promoció del talent i suport als emprenedors, a les pimes i autònoms; posicionar a Castelló en el mapa del turisme i de l’esport; l’impuls del sistema sanitari i més seguretat; una educació en llibertat per a tots i, finalment, el compromís de retornar l’autonomia a les festes i el respecte als senyals d’identitat.

Carrasco assegura estar preparada i amb més il·lusió que mai per a emprendre aquesta nova etapa i consolidar el projecte de canvi. “Hi ha treball per davant, tenim compromís, un projecte de futur i el millor equip”. Carrasco ha agraït el treball dels seus tres pilars fonamentals que són “els meus companys en el Grup Municipal Popular; la meva Junta Local i la meva família a qui també agraeixo el suport incondicional que sempre em donen”.

“Presidenta Marta Barrachina, President Carlos Mazón, vosaltres sou el quart pilar, us necessitem secundant i volent a Castelló. Necessitem tota la força perquè aquesta nau que avui torna a salpar i que tinc l’honor de capitanejar pugui arribar a bon port”. I ha volgut agrair especialment la presència dels líders Populars de València, Alacant i Elx Maria José Catalá, Luis Barcala i Pablo Ruz, respectivament.

Tornar a exercir la capitalitat
La presidenta del PP provincial, Marta Barrachina, ha anunciat que s’ha iniciat el compte enrere per a “la reconquesta del nostre partit en la capital, perquè des que deixem de governar, Castelló no ha tornat a ser el mateix i serà Begoña Carrasco qui li retorni el prestigi que es mereix”. En aquest sentit li ha mostrat el seu suport perquè Castelló torni a exercir la capitalitat, “perquè si a Castelló li va bé, gana el conjunt de la província”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.