fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benassal exhibeix les seues creacions amb avellana

Benassal exhibeix les seues creacions amb avellana

Carnisseries, restaurants i forns presenten una 脿mplia varietat de plats i productes relacionats amb la fruita seca.

Els porxos de la Mola, a Benassal, han acollit una gran degustaci贸 de productes elaborats amb avellana. Els forns, les carnisseries i els restaurants de la localitat han exhibit a ve茂ns i visitants les seues creacions dolces i salades i els plats m茅s elaborats. L’activitat s’emmarca dins del mes de l’avellana que es viu a Benassal durant tot octubre. No obstant aix貌, l’avellana est脿 present durant tot l’any en la cuina de la localitat.

L’hotel restaurant La Castellana, l’hotel restaurant La Piqueta, el forn de Pedro Monfort, la carnisseria Cal莽 Bort, la pastisseria Moliner i la Pastisseria Bell茅s han presentat una 脿mplia varietat de plats. Tots ells amb un denominador com煤, la fruita seca que estos dies s’est脿 recol路lectant a Benassal: l’avellana.

Cal recordar que durant tot el mes d’octubre es poden degustar en la localitat de l’Alt Maestrat plats elaborats amb avellana en tres restaurants del municipi, en carnisseries i en forns. No obstant aix貌, a part dels men煤s especials d’este mes, l’avellana est脿 present durant els 12 mesos en la localitat, principal productora de la prov铆ncia de Castell贸.

Aix铆 mateix, en l’oficina de turisme es pot visitar l’exposici贸 “Avellana, Fruit de Tardor”, un recorregut per la hist貌ria del fruit plantat al voltant de Benassal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.