fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benassal i Vilafranca comptaran amb un nou pou per al prove茂ment d’aigua

Benassal i Vilafranca comptaran amb un nou pou per al prove茂ment d’aigua

La Diputaci贸 ho ha impulsat adquirint els terrenys i redactant el projecte.

Benassal explicar脿 en el seu terme municipal amb un nou pou perforat en l’aq眉铆fer regional a m茅s de 1.000 metres de profunditat. Aix铆 ho ha explicat l’alcaldessa del municipi, Mari Luz Monterde qui ha agra茂t “que la Diputaci贸 de Castell贸 haja desbloquejat el projecte adquirint per 20.000 euros els terrenys on s’haur脿 d’executar l’obra i redactant el projecte per a iniciar-la”. Una vegada realitzats estos passos la Generalitat s’encarregar脿 de licitar la construcci贸.

Monterde ha indicat que el pou assegurar脿 el prove茂ment a masies i explotacions ramaderes del terme municipal de Benassal, aix铆 com al nucli urb脿 i la infraestructura tur铆stica del municipi.

L’alcaldessa ha incidit que el pou aprofitar脿 el sistema de bombament ja existent. A m茅s de garantir el prove茂ment a Benassal la perforaci贸, mitjan莽ant el consorci que integra a Vilafranca i Benassal, tamb茅 nodrir脿 d’aigua a Vilafranca. La primera edil ha qualificat de vital per al futur de la localitat la perforaci贸 d’este nou pou.

Monterde s’ha reunit este mat铆 amb l’alcalde de Vilafranca, 脫scar Tena, el president de la Diputaci贸, Javier Moliner i el president de la Generalitat, Ximo Puig per a certificar la licitaci贸 de l’obra. La trobada s’ha celebrat a Vilafranca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.