fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benestar Social inaugura les noves oficines i unitats mòbils del servei de teleassistència a Castelló

Benestar Social inaugura les noves oficines i unitats mòbils del servei de teleassistència a Castelló

El regidor José Luis López destaca la millora substancial en atenció a persones majors impulsada pel Govern municipal i el creixent interès de la població per l’esmentada prestació.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha visitat avui les noves oficines del servei de teleassistència que l’Ajuntament va començar a prestar l’en el mes d’abril en substitució de la tele ajuda, millorant d’esta forma l’atenció municipal a persones en situació de risc per raons d’edat, discapacitat i/o aïllament social. Les dependències estan situades en el carrer Benarab, 4 baix i al costat d’elles també s’han presentat les noves unitats mòbils que s’han incorporat a la teleassistència.

En la visita, López ha estat acompanyat per la responsable de projectes de l’empresa adjudicatària Tunstall Televida, Rosalía Alonso, i ha oferit dades que revelen que en l’actualitat 757 persones són usuàries de la teleassistència a Castelló, rebent un servei d’atenció domiciliària que, mitjançant la tecnologia adequada, permet detectar situacions d’emergència, donar resposta ràpida a estos successos i garantir la comunicació permanent dels usuaris amb l’exterior.

El regidor ha destacat que “existeix un creixent interès de la població per l’esmentada prestació” que el seu objectiu fonamental “és oferir seguretat i tranquil·litat a les persones majors i a tota aquella població susceptible de precisar-la, assegurant la intervenció immediata en casos de crisi personal, social o mèdica les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any i amb personal especialitzat”.

Així mateix, ha recordat que el servei “pretén estimular el nivell d’autonomia i independència de les persones majors o amb discapacitat per a millorar la seua qualitat de vida i afavorir la seua permanència a casa assegurant la intervenció, prevenció i suport necessaris per a fer que siga possible”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.