fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benestar Social signa un conveni amb la FAD per a la prevenci贸 del consum de drogues a Castell贸

Benestar Social signa un conveni amb la FAD per a la prevenci贸 del consum de drogues a Castell贸

El regidor Jos茅 Luis L贸pez assegura que el programa enforteix el paper de la fam铆lia i contempla actuacions espec铆fiques en col路legis.

El regidor de Benestar Social i Depend猫ncia, Jos茅 Luis L贸pez, ha informat avui que l’Ajuntament de Castell贸 ha signat un conveni amb la Fundaci贸 d’Ajuda contra la Drogoaddicci贸 (FAD) per a la prevenci贸 del consum drogues amb l’objectiu d’evitar o pal路liar els problemes relacionats amb els estupefaents.

L贸pez ha subratllat que “la col路laboraci贸 se centra, principalment, a finan莽ar, amb un import de 20.000 euros, el desenvolupament d’un programa orientat a enfortir el paper de la fam铆lia com a agent preventiu amb actuacions espec铆fiques en associacions de pares i mares d’alumnes de centres educatius de Castell贸”.

Sota el nom ‘En fam铆lia, educar per a la vida, Castell贸 2017’, la FAD desenvolupar脿 sessions informatives per als progenitors en els centres educatius, tamb茅 portar脿 a cap sessions de grup, intervencions amb alumnes de prim脿ria, secund脿ria i centres formatius, distribuci贸 de material did脿ctic, passada de q眉estionaris de registre i d’avaluaci贸, i seguiment de la intervenci贸.

El regidor ha manifestat la seua confian莽a en este projecte preventiu at猫s que la FAD “t茅 una perllongada i nodrida experi猫ncia de treball amb programes de prevenci贸 familiar i escolar a escala espanyola, i la fonamentaci贸 te貌rica d’este programa arreplega les 煤ltimes recerques en mat猫ria de prevenci贸, incorporant elements que han sigut identificats per la recerca com a caracter铆stiques dels programes preventius m茅s efica莽os”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.