fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benestar Social signa un conveni amb la FAD per a la prevenció del consum de drogues a Castelló

Benestar Social signa un conveni amb la FAD per a la prevenció del consum de drogues a Castelló

El regidor José Luis López assegura que el programa enforteix el paper de la família i contempla actuacions específiques en col·legis.

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha informat avui que l’Ajuntament de Castelló ha signat un conveni amb la Fundació d’Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD) per a la prevenció del consum drogues amb l’objectiu d’evitar o pal·liar els problemes relacionats amb els estupefaents.

López ha subratllat que “la col·laboració se centra, principalment, a finançar, amb un import de 20.000 euros, el desenvolupament d’un programa orientat a enfortir el paper de la família com a agent preventiu amb actuacions específiques en associacions de pares i mares d’alumnes de centres educatius de Castelló”.

Sota el nom ‘En família, educar per a la vida, Castelló 2017’, la FAD desenvoluparà sessions informatives per als progenitors en els centres educatius, també portarà a cap sessions de grup, intervencions amb alumnes de primària, secundària i centres formatius, distribució de material didàctic, passada de qüestionaris de registre i d’avaluació, i seguiment de la intervenció.

El regidor ha manifestat la seua confiança en este projecte preventiu atès que la FAD “té una perllongada i nodrida experiència de treball amb programes de prevenció familiar i escolar a escala espanyola, i la fonamentació teòrica d’este programa arreplega les últimes recerques en matèria de prevenció, incorporant elements que han sigut identificats per la recerca com a característiques dels programes preventius més eficaços”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.