fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 acollir脿 la Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa el 28 d’abril

Benicarl贸 acollir脿 la Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa el 28 d’abril

La pla莽a de la Constituci贸 acollir脿 una Fira que reuneix tota l’oferta de cicles formatius que es pot trobar en els diferents centres educatius del territori. A banda del Baix Maestrat, tamb茅 hi participaran instituts del Montsi脿.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, acompanyada per representants dels centres educatius amb oferta de Formaci贸 Professional, ha presentat els detalls de la XVII Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa que enguany se celebrar脿 a Benicarl贸 el proper 28 d’abril a la pla莽a de la Constituci贸.

Una Fira que va adre莽ada a un ampli ventall de p煤blic, no nom茅s a l’alumnat de 4t d’ESO, sin贸 tamb茅 a persones amb estudis universitaris que busquen altres opcions amb una major ocupabilitat o a persones grans que volen reconduir la seua vida professional.

Xaro Miralles ha destacat la 芦gran diversitat d’estudis que ofereixen els centres del territori禄 i ha recordat que 芦la Formaci贸 Professional representa ara mateix una de les opcions formatives amb major ocupabilitat禄. L’alcaldessa ha聽 fet refer猫ncia a la recent constituci贸, a Benicarl贸, del Consell Territorial de Formaci贸 Professional Ports-Maestrat com a mostra de 芦l’aposta de les institucions pels cicles d’FP i per connectar-los amb les necessitats empresarials de cada territori禄.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha subratllat la import脿ncia de 芦treballar colze a colze amb el m贸n empresarial per con茅ixer les seues demandes i aix铆 poder adaptar els estudis a les seues necessitats禄 i ha posat com a exemple l’alumnat cada vegada m茅s nombr贸s que, ja abans d’acabar el cicle, estudia i treballa simult脿niament per l’elevada demanda en determinats sectors禄.

En la Fira Formativa hi participaran 15 instituts de les comarques del Baix Maestrat i Montsi脿, concretament dels municipis de Benicarl贸, Vinar貌s, Alcal脿 de Xivert, Sant Mateu, Alcanar, la S茅nia, Ulldecona, la R脿pita i Amposta.

L’oferta que acumulen tots aquests centres va des dels estudis agraris, administraci贸 i gesti贸,聽 m脿rqueting i comer莽, electricitat i electr貌nica, energia i aigua, hoteleria i turisme, inform脿tica i comunicacions, instal路lacions i manteniment, transport i manteniment de vehicles, sanitat, serveis socioculturals, seguretat i medi ambient, maritimopesquera, imatge personal, arts i artesanies, ensenyaments esportius o qu铆mica, entre d’altres, a banda del Batxillerat Art铆stic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.