fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 aconsegueix m茅s de 450.000 euros per a programes d’ocupaci贸

Benicarl贸 aconsegueix m茅s de 450.000 euros per a programes d’ocupaci贸

El programa Ecovid comptar脿 amb 222.156 euros per a contractar persones majors de 30 anys mentre que el programa EMPUJU, per a joves menors de 30 anys, estar脿 dotat amb 229.744 euros. Les dos subvencions permetran contractar m茅s de 20 persones.

La Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica de l’Ajuntament de Benicarl贸 ha aconseguit la concessi贸 de dos  subvencions atorgades per la Conselleria d’Economia Sostenible que suposaran una important injecci贸 econ貌mica destinada a crear llocs de treball.

D’una banda, s’ha concedit una subvenci贸 de 222.156 euros per al programa Ecovid, que l’any passat ja va permetre a l’Ajuntament de Benicarl贸 contractar 22 persones durant un per铆ode de 6 mesos. El programa estar脿 destinat a persones desocupades majors de 30 anys.

D’altra banda, el programa EMPUJU, amb una llarga traject貌ria, permetr脿 contractar joves menors de 30 anys i estar脿 dotat amb 229.744 euros.

El regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, ha valorat de forma molt positiva el funcionament d’aquest tipus de programes, 芦tant a nivell de l’administraci贸 com de les persones contractades禄. S谩nchez ha destacat que 芦pel que fa a les persones majors de 30 anys, aquests programes els permeten tornar al mercat laboral quan potser fa anys que no treballen; i en el cas dels joves, aquesta pot ser la seua primera oportunitat laboral禄.

Entre els dos programes, es contractaran m茅s de 20 persones durant un any. Els contractes comen莽aran abans que finalitze el 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.