fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 activa un Pla Estrat猫gic de Vivenda per a facilitar l’acc茅s a un habitatge digne i adequat

Benicarl贸 activa un Pla Estrat猫gic de Vivenda per a facilitar l’acc茅s a un habitatge digne i adequat

En la redacci贸 del Pla han participat els Departament d’Urbanisme i Serveis Socials. Per a presentar el contingut del Pla i els seus objectius, aquest dimecres s’ha programat una jornada de participaci贸 p煤blica que tindr脿 lloc a l’Edifici G貌tic a partir de les 17.30 hores.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha elaborat un Pla Estrat猫gica de Vivenda amb l’objectiu de facilitar l’acc茅s a una vivenda digna i adequada a tota la ciutadania, a m茅s d’evitar la vulnerabilitat dels col路lectius m茅s desafavorits i fomentar la qualitat de l’edificaci贸 i millorar les condicions de conservaci贸 de les vivendes i d’accessibilitat dels edificis.

Per al compliment d’aquests objectius, el Pla estableix una s猫rie de programes i mesures que es posaran en marxa durant el temps de vig猫ncia del Pla, que ser脿 entre els anys 2023 i 2028, entre els quals destaquen la inversi贸 en el foment del lloguer, en ajudes a les persones especialment vulnerables, en rehabilitaci贸 d’edificis, en instal路laci贸 d’ascensors o en rehabilitaci贸 energ猫tica d’edificis.

En la redacci贸 del Pla han participat els Departament d’Urbanisme i Serveis Socials.

Per a presentar el contingut del Pla i els seus objectius, aquest dimecres s’ha programat una jornada de participaci贸 p煤blica que tindr脿 lloc a l’Edifici G貌tic a partir de les 17.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.