fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló assisteix al certamen turístic Aratur

Benicarló assisteix al certamen turístic Aratur

Benicarló estarà present durant el cap de setmana en el Saló Aragonés del Turisme, Aratur, a través de l’estand de l’Agència Valenciana de Turisme. La fira servirà per a mantenir contactes per futurs projectes i per a promocionar l’oferta de Benicarló, centrada en el turisme de sol i platja, el turisme nàutic i el turisme gastronòmic.

L’Ajuntament de Benicarló, a través del departament de Turisme, assistirà durant el cap de setmana a l’onzena edició del Saló Aragonés del Turisme, Aratur, a Saragossa, una presència emmarcada en el programa de promoció turística de l’Agència Valenciana de Turisme i del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló. L’assistència al saló és una de les accions promocionals en fires de turisme previstes per l’Ajuntament per a l’any 2016, atés que l’aragonés és un dels principals mercats a nivell nacional.

La presència en la fira servirà per establir contactes a nivell institucional per tractar el desenvolupament de futurs projectes turístics.

En la fira, que també s’aprofitarà per mantenir contactes amb professionals del sector, Benicarló promocionarà la completa col·lecció de guies del municipi, on s’inclouen una guia turística, una guia pràctica, una guia gastronòmica i una guia de la carxofa. A més, es publicitarà l’oferta de platja, nàutica i gastronòmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.