fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 contractar脿 tres persones a trav茅s del pla d’ocupaci贸 2017 de la Diputaci贸

Benicarl贸 contractar脿 tres persones a trav茅s del pla d’ocupaci贸 2017 de la Diputaci贸

L’Ajuntament de Benicarl贸 contractar脿 2 auxiliars de museu i 1 t猫cnic superior d’Administraci贸 i Finances a trav茅s del pla d’ocupaci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸. La durada dels contractes ser脿 de 3 mesos i la selecci贸 es far脿 a trav茅s del Servef.

El pla d’ocupaci贸 de la Diputaci贸 de Castell贸, en el qual col路labora tamb茅 l’Ajuntament de Benicarl贸, permetr脿 contractar tres persones per a desenvolupar projectes en diferents 脿rees municipals. D’una banda, es contractaran 2 auxiliars de museus, al 80% de la jornada (30 hores), amb un contracte de tres mesos de durada cadascun, per desenvolupar el programa 芦Estiu Cultural 2017禄, per a difondre el patrimoni cultural de Benicarl贸. El programa permetr脿 obrir i difondre el patrimoni del poblat iber del Puig de la Nau, la capella del Convent de Sant Francesc, la casa tradicional del carrer de Santa C脿ndida i l’Edifici G貌tic.

D’altra banda, tamb茅 es contractar脿 un t猫cnic superior en Administraci贸 i Finances a jornada completa que realitzar脿 tasques de prospecci贸 empresarial i comercial per a l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local (AODL). La durada del contracte tamb茅 ser脿 de tres mesos.

L’aportaci贸 de la Diputaci贸 per a este pla ser脿 de 8.261,12 euros, que se sumaran als 1.886,78 euros que aportar脿 l’Ajuntament.

El regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, s’ha mostrat satisfet per esta nova subvenci贸 per a l’ocupaci贸 i ha constatat que 芦茅s un nou pla que se suma als de la Generalitat i als propis de l’Ajuntament que ens permetr脿 continuar treballant per millorar l’ocupaci贸 dels ciutadans禄.

Les persones interessades en la realitzaci贸 de tasques d’auxiliar de museus han d’estar inscrites en el codi 37331030.

Les persones interessades en la realitzaci贸 de tasques de prospecci贸 empresarial i comercial han d’estar inscrites com a demandants d’ocupaci贸 en l’especialitat 43091029.

El termini per a inscriure’s al Servef finalitza el 19 de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.