fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 estudia totes les possibilitats per a reobrir la Piscina Municipal

Benicarl贸 estudia totes les possibilitats per a reobrir la Piscina Municipal

Un procediment obert urgent es perfila com una de les possibles solucions, juntament amb l’execuci贸 de les obres per part de l’Ajuntament i la posterior concessi贸 de serveis.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i el regidor d’Esports, Fernando Jovan铆, han explicat avui la situaci贸 en qu猫 es troba el proc茅s de reobertura de la Piscina Municipal despr茅s que la segona licitaci贸 haja quedat deserta perqu猫 l’empresa proposada per a l’adjudicaci贸 no va presentar la documentaci贸 necess脿ria per a formalitzar l’adjudicaci贸 definitiva.

芦Estem treballant sense descans per buscar la millor soluci贸 鈥攈a dit l’alcaldessa鈥 i estem estudiant, de la m脿 dels t猫cnics jur铆dics, totes les possibilitats legals per a reobrir la piscina el m茅s prompte possible禄.聽 Xaro Miralles ha assenyalat que 芦en els pr貌xims dies, probablement aquesta mateixa setmana, prendrem una determinaci贸禄. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que una de les possibles solucions seria optar per un procediment obert urgent o apostar per l’execuci贸 de les obres a c脿rrec de l’Ajuntament i la posterior concessi贸 de serveis.

芦Vam optar des del primer moment per la licitaci贸 perqu猫 era el procediment m茅s r脿pid per a reobrir la piscina per貌 ara ens hem de replantejar la situaci贸 i apostar per aquella soluci贸 que ens permeta reobrir amb totes les garanties legals i en les millors condicions per als usuaris i usu脿ries de la piscina禄.

Per la seua banda, el regidor d’Esports ha assenyalat que 芦tots els dies tenim contactes amb empreses i t猫cnics jur铆dics que ens assessoren sobre les diferents solucions禄. Fernando Jovan铆 ha assegurat que 芦la voluntat de l’equip de govern no 茅s una altra que obrir la piscina禄 i ha recordat que 芦una de les prioritats des del primer dia ha estat la defensa de les 22 persones treballadores que treballaven a la piscina quan es van tancar les instal路lacions a causa de la pand猫mia禄.

Tant l’alcaldessa com el regidor han reconegut que 芦la soluci贸 茅s complexa perqu猫 la situaci贸 actual [en refer猫ncia a la post-pand猫mia i al conflicte b猫l路lic], afecta a la capacitat inversora de les empreses i dibuixa un futur incert, sobretot a nivell de despesa energ猫tica, que dificulta la viabilitat de les empreses que podrien optar a la gesti贸 de la piscina禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.