fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló i Peníscola avancen en el projecte de la nova rotonda per a la N340

Benicarló i Peníscola avancen en el projecte de la nova rotonda per a la N340

L’objectiu és millorar la seguretat del vial en la seua intersecció amb la Ratlla del Terme. La Generalitat va confirmar la seua disposició a incorporar l’execució de l’obra en el pressupost de 2022.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez han mantingut una nova trobada per a continuar avançant en el projecte de la nova rotonda de la N340, en la seua intersecció amb la Ratlla del Terme.

L’objectiu dels dos alcaldes és millorar la seguretat viària i garantir millors accessos a l’entorn comercial i industrial. Miralles ha destacat la necessitat d’impulsar aquesta rotonda «amb la màxima celeritat perquè és imprescindible per a la seguretat de la zona».

A la trobada han assistit també els representants de les empreses situades en els voltants del vial, que han transmés la seua voluntat de col·laborar amb l’administració, tant amb el projecte, com allò referent a la disponibilitat de terrenys per a la construcció de la rotonda i la millora de la seguretat i accessibilitat de la zona.

Els ajuntaments han de treballar ara per facilitar l’obtenció del sòl necessari i proposar un projecte a la Generalitat, que ja va confirmar la seua disposició a finançar l’obra i consignar-la en el pressupost de 2022.

L’alcaldessa de Benicarló també ha demanat a la directora territorial de Presidència, Eva Redondo, que s’acceleren al màxim els tràmits per a la construcció d’aquesta rotonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.