fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 i Pen铆scola avancen en el projecte de la nova rotonda per a la N340

Benicarl贸 i Pen铆scola avancen en el projecte de la nova rotonda per a la N340

L’objectiu 茅s millorar la seguretat del vial en la seua intersecci贸 amb la Ratlla del Terme. La Generalitat va confirmar la seua disposici贸 a incorporar l’execuci贸 de l’obra en el pressupost de 2022.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i l’alcalde de Pen铆scola, Andr茅s Mart铆nez han mantingut una nova trobada per a continuar avan莽ant en el projecte de la nova rotonda de la N340, en la seua intersecci贸 amb la Ratlla del Terme.

L’objectiu dels dos alcaldes 茅s millorar la seguretat vi脿ria i garantir millors accessos a l’entorn comercial i industrial. Miralles ha destacat la necessitat d’impulsar aquesta rotonda 芦amb la m脿xima celeritat perqu猫 茅s imprescindible per a la seguretat de la zona禄.

A la trobada han assistit tamb茅 els representants de les empreses situades en els voltants del vial, que han transm茅s la seua voluntat de col路laborar amb l’administraci贸, tant amb el projecte, com all貌 referent a la disponibilitat de terrenys per a la construcci贸 de la rotonda i la millora de la seguretat i accessibilitat de la zona.

Els ajuntaments han de treballar ara per facilitar l’obtenci贸 del s貌l necessari i proposar un projecte a la Generalitat, que ja va confirmar la seua disposici贸 a finan莽ar l’obra i consignar-la en el pressupost de 2022.

L’alcaldessa de Benicarl贸 tamb茅 ha demanat a la directora territorial de Presid猫ncia, Eva Redondo, que s’acceleren al m脿xim els tr脿mits per a la construcci贸 d’aquesta rotonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.