fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló inverteix vora 100.000 € en la millora del camp de futbol Àngel ‘Pitxi’ Alonso

Benicarló inverteix vora 100.000 € en la millora del camp de futbol Àngel ‘Pitxi’ Alonso

Les obres s’han centrat en la substitució del sostre de la grada principal, la renovació de més de 1.000 seients i la pintura de les instal·lacions.

L’Ajuntament de Benicarló ha invertit al voltant de 100.000 euros en les obres de millora per al camp de futbol municipal de Benicarló, l’Estadi Àngel ‘Pitxi’ Alonso. L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i el regidor d’Esports, Fernando Jovaní, van visitar ahir les instal·lacions coincidint amb el segon partit de lliga de la temporada, que va enfrontar el CD Benicarló amb el CF Alcalà. L’acte també va comptar amb la presència de la Reina de Festes, Paula Maluenda.

L’alcaldessa va remarcar que «aquesta era una actuació necessària per a tindre un camp de futbol en perfecte estat, especialment en unes instal·lacions que no només utilitzen els jugadors del primer equip, sinó que acullen diàriament centenars de xiquets i xiquetes de l’escola Benicarló Futbol Base».

La millora més destacada ha sigut la substitució dels 600 m² de la coberta de la grada principal, a càrrec d’una empresa homologada, amb un cost de 50.000 euros.

Les actuacions també han inclòs la renovació de l’espai de les grades. S’han cobert les escletxes en la zona del públic amb resina i morter i després s’ha procedit a reposar i substituir els 1.000 seients del camp de futbol (850 de les grades generals i 150 de les llotges interiors), que ara tindran major separació entre ells per tal de facilitar la seua neteja i millorar la comoditat dels espectadors. També s’han renovat les banquetes dels equips.

En últim lloc, s’han tornat a pintar les zones de la graderia principal, les grades perimetrals i la zona del bar.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, també es va mostrar satisfet pel resultat i va assenyalar que «només queda una feina pendent: la instal·lació d’una megafonia perimetral que permeta millorar les comunicacions».

Dels 100.000 euros dedicats a les millores, 85.000 han estat d’inversió directa, mentre que 15.000 s’han invertit de forma indirecta a través de les obres menors realitzades pel conserge de les instal·lacions dins de les seues obligacions professionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.