fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 ofereix quatre llocs de treball a trav茅s de tres programes d’iniciativa social

Benicarl贸 ofereix quatre llocs de treball a trav茅s de tres programes d’iniciativa social

La Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica engega una estrat猫gia d’ocupaci贸 orientada a persones desocupades de diferents edats i perfils professionals. Els costos de les contractacions es finan莽aran a trav茅s de subvencions provinents dels Programes per al Foment de l’Ocupaci贸 de la Generalitat Valenciana, per un total de 81.600 euros.

El regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, ha presentat l’estrat猫gia d’ocupaci贸 dissenyada des de l’Ajuntament per a persones en atur en un 脿mbit laboral que abasta diferents perfils professionals. El regidor ha remarcat que 芦el pla s’orienta a aturats en general, a joves, i al disseny d’itineraris per a persones desocupades de dif铆cil inserci贸 laboral禄. S谩nchez ha subratllat tamb茅 que tots els aspirants 芦hauran d’estar inscrits al Servef amb el perfil adequat a l’oferta禄.

En el detall de l’oferta de treball que ha llen莽at l’Ajuntament, es contempla la contractaci贸 d’un oficial electricista que treballar脿 en la millora de l’enllumenament p煤bic de Benicarl贸. El perfil per a ocupar la pla莽a requereix de titulaci贸 en instal路lacions el猫ctriques i autom脿tiques, electrot猫cnia i automatitzaci贸 o Formaci贸 Professional en electricitat i electr貌nica. En tots els casos, caldr脿 comptar amb experi猫ncia pr猫via. La jornada laboral ser脿 de 30 hores setmanals i la durada del contracte de tres mesos. L’import concedit per la subvenci贸 per a finan莽ar el lloc de treball 茅s de 7.500 euros. Tot i aix貌, el regidor de promoci贸 econ貌mica ha dit que 芦l’Ajuntament far脿 un esfor莽 per a intentar ampliar el contracte a quatre mesos禄.

En el marc de les pol铆tiques per a fomentar l’ocupaci贸 juvenil, l’Ajuntament oferta tamb茅 una pla莽a de suport administratiu que treballar脿 en el departament de Turisme i es dedicar脿 a la promoci贸 tur铆stica local. Els aspirants hauran de ser menors de trenta anys. Pel que fa al perfil professional, es requereix formaci贸 reglada en la fam铆lia professional d’Hoteleria i Turisme o Administraci贸 i Finances. La jornada laboral ser脿 de trenta hores setmanals i la durada m铆nima del contracte de 6 mesos. La contractaci贸 est脿 dotada amb un import de 15.000 euros.

El tercer 脿mbit de l’estrat猫gia d’ocupaci贸 p煤blica engegada per la Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica centra la diana en les persones desocupades de llarga durada i dif铆cil inserci贸 laboral. En aquest context de situaci贸, es requereixen dues persones amb titulaci贸 d’Orientador laboral per a la inserci贸 o T猫cnic Mitj脿 en Orientaci贸 Laboral. L’objectiu del lloc de treball 茅s el disseny d’itineraris d’atenci贸 individual i personalitzada per a persones aturades de llarga durada. El contracte tindr脿 una durada de sis mesos i la jornada laboral ser脿 de 30 hores setmanals. L’import de la subvenci贸 per a finan莽ar els dos llocs de treball 茅s de 59.000 euros.

La incorporaci贸 als llocs de treball es materialitzar脿, en totes les ofertes, abans del 31 de desembre. L’Ajuntament de Benicarl贸 brindar脿 tota la informaci贸 necess脿ria als interessats a l’Oficina de Promoci贸 Econ貌mica (Edifici de la Cambra Agr脿ria).

Leave a Reply

Your email address will not be published.