fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 orienta persones aturades de llarga duraci贸 en la cerca d’ocupaci贸

Benicarl贸 orienta persones aturades de llarga duraci贸 en la cerca d’ocupaci贸

L’Ajuntament de Benicarl贸, a trav茅s de l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local (AODL), ha posat en marxa un programa de foment de l’ocupaci贸 adre莽at a persones aturades de llarga duraci贸 amb l’objectiu de facilitar la seua incorporaci贸 al mercat laboral.

El projecte ‘T’orientem’, que ha iniciat recentment l’Ajuntament de Benicarl贸, ha comen莽at a treballar amb persones aturades de llarga duraci贸 amb l’objectiu d’aconseguir-ne la inserci贸 en el mercat laboral a trav茅s d’itineraris d’ocupaci贸 espec铆fics i adaptats a les condicions de cada persona. A trav茅s d’aquest programa, que porten a terme dues t猫cniques en orientaci贸 laboral contractades a trav茅s d’una subvenci贸 de 59.112 euros del Servef, s’han at茅s des de primers de gener un total de 40 persones, que han rebut formaci贸 b脿sica (taller d’inform脿tica o d’elaboraci贸 de curr铆culums) i un itinerari espec铆fic per a la cerca d’ocupaci贸.

Paral路lelament, l’atenci贸 a les persones aturades de llarga durada inclou tamb茅 formaci贸 en la cerca d’ocupaci贸 per Internet, identificaci贸 d’alternatives professionals, informaci贸 sobre eines per a la cerca activa d’ocupaci贸 o sobre el mercat de treball, entre d’altres.

Fins al 20 de juliol, data de finalitzaci贸 del programa, es preveu que s’atendran un m脿xim de 120 persones, totes elles aturades de llarga durada (persones inscrites als centres Servef durant almenys 360 dies en un per铆ode de 540 dies).

El regidor de Promoci贸 Econ貌mica, Rom谩n S谩nchez, ha fet una valoraci贸 molt positiva del programa i ha destacat que 芦els programes en els quals estem treballant se centren sobretot en col路lectius de dif铆cil inserci贸禄. S谩nchez ha recordat que 芦la Regidoria de Benestar Social treballa en un altre programa d’ocupaci贸 adre莽at a col路lectius de dif铆cil inserci贸禄 i ha remarcat 芦l’esfor莽 de la Generalitat per subvencionar aquest tipus de programes pensats per a persones que realment ho tenen molt dif铆cil per incorporar-se al mercat laboral禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.