fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 prepara un Pla Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia

Benicarl贸 prepara un Pla Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia

El Pla preveu la creaci贸 del Consell Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia.

La Regidoria de Serveis Socials est脿 ultimant l’elaboraci贸 d’un Pla Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia que permetr脿 planificar les pol铆tiques en estos dos 脿mbits i refor莽ar la pres猫ncia dels infants i els joves en els 貌rgans de participaci贸.

Despr茅s de fer un diagn貌stic de situaci贸 de la inf脿ncia i l’adolesc猫ncia a Benicarl贸 i establir-ne les debilitats, oportunitats, fortaleses i amenaces (DAFO), la Regidoria de Benestar Social ha iniciat la fase de participaci贸 del futur Pla Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia. Una fase que culminar脿 amb la redacci贸 definitiva del document que ha de determinar les accions i planificar les pol铆tiques a desenvolupar a Benicarl贸 en relaci贸 amb la inf脿ncia i l’adolesc猫ncia.

En esta fase hi participen t猫cnics municipals i d’altres 脿mbits, representants pol铆tics i membres d’entitats del tercer sector, incloses les AMPAs, Junta Local Fallera, Coordinadora de Penyes, Consell Municipal d’Esports, Consell Municipal de Cultura i entitats socials vinculades a la inf脿ncia i l’adolesc猫ncia. Cadascun, fent propostes que es podran s’aniran incorporant a la redacci贸 del document final.

Una de les principals aportacions relacionades amb el Pla ser脿 la creaci贸 del Consell Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia, que comptar脿 amb una 脿mplia representaci贸 d’alumnes de prim脿ria i secund脿ria, elegits a trav茅s d’un proc茅s electoral que tot just s’est脿 comen莽ant a preparar en col路laboraci贸 amb tots els centres educatius de la ciutat. Els xiquets i xiquetes que resulten escollits faran tamb茅 les seues pr貌pies aportacions abans de la redacci贸 definitiva del Pla.

Est脿 previst que la constituci贸 del Consell Municipal d’Inf脿ncia i Adolesc猫ncia es fa莽a efectiva el 20 de novembre, coincidint amb la celebraci贸 del Dia Internacional de la Inf脿ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.