fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 presenta un ambici贸s programa educatiu i de conscienciaci贸 ambiental

Benicarl贸 presenta un ambici贸s programa educatiu i de conscienciaci贸 ambiental

‘Benicarl贸 pel clima’ pret茅n augmentar la conscienciaci贸 de les persones amb el medi ambient a trav茅s d’activitats al voltant dels dies internacionals relacionats amb el reciclatge, la sostenibilitat i la gesti贸 dels recursos naturals. Les activitats comen莽aran aquest diumenge amb un taller de reciclatge i un contacontes per a commemorar el Dia Mundial del Reciclatge.

Benicarl贸 estrena el programa ambiental ‘Benicarl贸 pel clima’, una iniciativa educativa amb car脿cter anual que vol contribuir a augmentar la conscienciaci贸 de la ciutadania amb el medi ambient a trav茅s d’activitats al voltant dels dies internacionals relacionats amb el reciclatge, la sostenibilitat i la gesti贸 dels recursos naturals. Tot, emmarcat dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La regidora de Medi Ambient, Filo Agut, ha explicat que 芦amb aquest programa pretenem conscienciar la ciutadania de la import脿ncia de respectar el medi ambient禄 i ha detallat que les activitats estaran dividides en dos grups: de maig a juliol i de setembre a desembre.

La programaci贸 comen莽ar脿 aquest diumenge de 12.00 a 13.00 hores amb un taller de reciclatge i un contacontes als jardins del Mucbe per a commemorar el Dia Mundial del Reciclatge. Les activitats continuaran el 5 de juny amb un concurs de fotografia i el dia 6 a les 19.00 hores s’ha programat a l’Auditori Pedro Mercader l’espectacle teatral musical de Dani Miquel 芦Desfem禄, tot per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. El 13 de juny d’11.00 a 12.00 hores i de 12.00 a 13.00 hores se celebrar脿 el Dia Mundial de l’Oce脿 amb diversos jocs a la platja del Morrongo.

La primera part de la programaci贸 es tancar脿 amb la celebraci贸 del Dia Internacional Sense Bosses de Pl脿stic a partir del 3 de juliol, que inclour脿 el repartiments de saquets del pa que repartiran els forns de Benicarl贸, una iniciativa organitzada per la regidoria de Serveis Ling眉铆stics amb l’objectiu de fomentar l’煤s del l猫xic valenci脿 i de reduir l’煤s de les bosses de pl脿stics. Amb el mateix objectiu, el dia 4 a les 20.00 hores s’ha programat el teatre 芦Una muntanya estranya禄 a la pla莽a dels Mestres del Temple.

La regidora de Medi Ambient tamb茅 ha anunciat que 芦a partir de dem脿 dimarts comen莽ar脿 el canvi dels adhesius dels 779 contenidors recollida selectiva, que compten amb un nou disseny, per tal de donar m茅s informaci贸 a la ciutadania, evitar confusions a l’hora de llan莽ar els residus i afavorir un millor reciclatge禄.

Les persones interessades a apuntar-se a qualsevol de les activitats programades en el projecte ‘Benicarl贸 pel clima’ han d’inscriure’s al correu electr貌nic correu.medi.ambient@ajuntamentdebenicarlo.org o al tel猫fon 964 82 52 15.

Leave a Reply

Your email address will not be published.