fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 promociona el seu patrimoni amb un cicle de visites tur铆stiques guiades

Benicarl贸 promociona el seu patrimoni amb un cicle de visites tur铆stiques guiades

S’han programat tres visites guiades per la zona mar铆tima, pel centre de la ciutat i pel poblat iber del Puig de la Nau que es repetiran durant els mesos d’abril, maig i juny. El preu dels tiquets 茅s de 2 euros i es poden comprar al Mucbe.

La Regidoria de Turisme ha programat per als mesos d’abril, maig i juny un cicle de tres visites tur铆stiques guiades que s’aniran repetint per a donar a con猫ixer el patrimoni mariner, la hist貌ria i la cultura de Benicarl贸.

En concret, la primera ruta 茅s un recorregut per la zona mar铆tima, que permetr脿 els assistents submergir-se en les arrels marineres de Benicarl贸 i explorar una mar de curiositats i sabers ancestrals: arts de pesca, varietats de peix, tipus d’embarcacions i una hist貌ria mediterr脿nia encisadora. Al finalitzar s’oferir脿 una degustaci贸 de vermut km 0 i es recuperar脿 la pallaeta, un tradicional aperitiu benicarlando.

La segona ruta consisteix en un recorregut guiat pels escenaris m茅s aut猫ntics i els personatges m茅s curiosos en aquesta visita imprescindible pel centre de Benicarl贸. Al finalitzar s’oferir脿 una degustaci贸 de producte de proximitat km 0 a totes les persones assistents.

Per 煤ltim, la tercera de les visites guiades 茅s un recorregut pel poblat iber del Puig de la Nau, que inclou recreacions hist貌riques que escenifiquen la vida quotidiana dels habitants del jaciment.

El preu dels tiquets per a les visites guiades 茅s de 2 euros i es poden comprar al Mucbe, a trav茅s del tel猫fon 964 460 448 o del correu correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.