fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 promou els ODS amb el projecte expositiu ‘In/Sostenible’

Benicarl贸 promou els ODS amb el projecte expositiu ‘In/Sostenible’

Fins al 21 d’octubre el Magatzem de la Mar acull una exposici贸 organitzada pel Fons Valenci脿 per la Solidaritat que incideix en el consum de productes sostenibles. 500 escolars dels centres educatius de Benicarl贸 visitaran la mostra durant tota la setmana.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, la regidora de Medi Ambient, Filo Agut, i el president del Fons Valenci脿 per la Solidaritat, 脕lvaro Escorihuela, han inaugurat avui l’exposici贸 In/Sostenible’, un projecte cofinan莽at per la Diputaci贸 de Castell贸 que t茅 com a objectiu donar a con茅ixer i sensibilitzar la poblaci贸 sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i la import脿ncia de participar activament per tal d’assolir-los.

En concret, la mostra se centra en l’ODS n煤mero 12 (producci贸 i consum sostenibles) i pret茅n conscienciar la ciutadania al voltant dels h脿bits de consum responsables mitjan莽ant actuacions concretes.

La mostra, que s’estar脿 fins al 21 d’octubre al Magatzem de la Mar, la visitaran durant tota la setmana m茅s de 500 escolars de sis centres educatius de Benicarl贸, que participaran en l’activitat did脿ctica “Soc conscient de quin consum faig”, amb reflexions sobre la situaci贸 del planeta i l’an脿lisi d’alternatives per a realitzar una producci贸 i consum m茅s sostenibles.

En paral路lel a l’exposici贸, tamb茅 s’ha programat al Magatzem de la Mar i amb entrada lliure i gratu茂ta, l’activitat l煤dica dirigida al p煤blic familiar “Anem a cercar un tresor” on, mitjan莽ant un conta-contes teatralitzat, se sensibilitzar脿 i conscienciar脿 sobre la necessitat i urg猫ncia de canviar els h脿bits i la forma de consum per a no acabar amb el planeta.

L’exposici贸, amb entrada lliure i gratu茂ta, es podr脿 visitar de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i dissabte de 10.30 a 13.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.