fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 registra m茅s de 50 sol路licituds per a cultivar les parcel路les de l’Hort de la Mar

Benicarl贸 registra m茅s de 50 sol路licituds per a cultivar les parcel路les de l’Hort de la Mar

El per铆ode de presentaci贸 d’inst脿ncies per a participar en l’adjudicaci贸 de parcel路les de l’Hort de la Mar s’ha tancat amb un total de 53 sol路licituds. El proper 23 de novembre es far脿 el sorteig que determinar脿 els adjudicataris de les 27 parcel路les d’hort ecol貌gic.

El projecte de l’Hort de la Mar est脿 cada dia m茅s aprop de ser una realitat. Finalitzat el per铆ode de presentaci贸 d’inst脿ncies, s’han registrat un total de 53 sol路licituds presentades, corresponents totes a persones que han escollit l’opci贸 de cultiu d’hort ecol貌gic. At茅s que el nombre de parcel路les d’hort ecol貌gic 茅s de 27, el proper 23 de novembre tindr脿 lloc un sorteig que determinar脿 els adjudicataris. Les persones que no resulten assignades en el sorteig passaran a un llistat de reserva a trav茅s del qual podran optar a cultivar alguna parcel路la en cas de ren煤ncia d’algun adjudicatari o quan finalitze el termini de l’adjudicaci贸, que 茅s de tres anys.

Tenint en compte, a m茅s, que cada parcel路la consta de quatre bancals, l’Ajuntament ha previst la possibilitat que els adjudicataris puguen renunciar a algun dels quatre bancals i cedir-lo a alguna de les persones que no ha resultat escollida en el sorteig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.