fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 rep el segon ingr茅s dels projectes EDUSI per valor de 12.885,97 euros

Benicarl贸 rep el segon ingr茅s dels projectes EDUSI per valor de 12.885,97 euros

En aquest segon ingr茅s s’inclouen les despeses corresponents a la rehabilitaci贸 de la casa del carrer Major o l’estudi de mobilitat incl貌s en el projecte de construcci贸 de l’Eix C铆vic Central. En total, l’import abonat per a Benicarl贸 i Vinar貌s ha estat de 57.061,57 euros.

El Ministeri d’Hisenda i Funci贸 P煤blica ha fet efectiu el segon ingr茅s relatiu als projectes EDUSI que gestionen conjuntament els ajuntaments de Benicarl贸 i Vinar貌s. En concret, el segon import ingressat ha estat de 57.061,57 euros, dels quals 12.885,97 euros corresponen als projectes que s’estan executant a Benicarl贸.

Aix铆, Benicarl贸 ha rebut 2.328,72 euros per a finan莽ar el projecte de rehabilitaci贸 de la casa del carrer Major i 10.557,25 euros per a l’estudi de mobilitat de tr脿fic incl貌s en el projecte de l’Eix C铆vic Central.

L’aportaci贸 de fons propis de l’Ajuntament de Benicarl贸 en aquests dos projectes ha estat del 50%, 茅s a dir, 12.885,97 euros.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha valorat positivament aquest segon abonament 芦perqu猫 鈥攈a assegurat鈥 significa que continuem fent les coses b茅 i que tot all貌 que hem estat invertint durant aquests 煤ltims anys est脿 rebent la compensaci贸 econ貌mica necess脿ria per a continuar endavant amb els projectes que encara tenim pendents禄.

L’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible Integrat suposar脿 una inversi贸 total de 20 milions d’euros per a les ciutats de Benicarl贸 i Vinar貌s, finan莽ats al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d’Espanya 2014-2020 i pels propis ajuntaments.

En aquesta estrat猫gia, Benicarl贸 ha incl貌s projectes com la regeneraci贸 urbana a trav茅s de l’Eix C铆vic Central, la construcci贸 d’una Via Litoral paral路lela a la costa Nord, la reducci贸 del consum energ猫tic en la xarxa d’enllumenat p煤blic, el projecte expositiu Terra d’ibers, la posada en valor del jaciment del Mas de Fabra o la posada en funcionament de noves infraestructures i serveis, com la nova Biblioteca, el Centre C铆vic del carrer Major o el Servei d’Atenci贸 a les Persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.