fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 s’adhereix a la Xarxa Jove de l’Ivaj

Benicarl贸 s’adhereix a la Xarxa Jove de l’Ivaj

L’Ajuntament de Benicarl贸, a trav茅s de la Regidoria de Joventut, s’ha adherit a la Xarxa Jove de l’Institut Valenci脿 de la Joventut (Ivaj), un programa de suport a les pol铆tiques de joventut que s’organitzen des dels municipis. Aquesta iniciativa permetr脿 el treball en xarxa entre Benicarl贸, Vinar貌s i Pen铆scola.

Benicarl贸 s’ha adherit a la Xarxa Jove que promou l’Institut Valenci脿 de la Joventut amb l’objectiu de facilitar el desplegament de pol铆tiques de joventut, programes i campanyes adre莽ades a joves que es posen en marxa des dels municipis. A trav茅s d’aquesta Xarxa Jove, es donar脿 suport t猫cnic als centres CIAJ (Centre d’Informaci贸 i Assessorament Juvenil) sobre activitats, recursos, serveis i convocat貌ries de la Generalitat. A m茅s, s’oferir脿 informaci贸 i suport als joves per tal de fomentar una participaci贸 m茅s activa en tots els 脿mbits i assessorar-los en la creaci贸 d’associacions juvenils, la realitzaci贸 d’activitats de voluntariat o en qualsevol altra formaci贸 de participaci贸.

Un altre dels objectius de la Xarxa Jove, que ha entrat en funcionament aquest mes d’octubre, 茅s facilitar el contacte i la coordinaci贸 entre els t猫cnics de Joventut d’una mateixa 脿rea geogr脿fica per a la creaci贸 de xarxes de treball conjuntes. En aquest sentit, la regidora de Joventut, Susana P茅rez, ha destacat que l’adhesi贸 a aquesta Xarxa Jove 芦suposar脿 una nova oportunitat per a fer xarxa amb els municipis ve茂ns a nivell de joventut, concretament amb Vinar貌s i Pen铆scola禄, amb qui Benicarl贸 ja ha comen莽at treballar en aquest sentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.