fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 s’integra al Pla Resistir, que suposar脿 una inversi贸 de 893.744 euros

Benicarl贸 s’integra al Pla Resistir, que suposar脿 una inversi贸 de 893.744 euros

Les ajudes estan adre莽ades a persones treballadores aut貌nomes i microempreses amb un m脿xim de 10 persones treballadores. Rebran una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora.

L’Ajuntament de Benicarl贸 s’ha integrat, a trav茅s d’un decret d’Alcaldia, al Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, que inclou ajudes per a cada municipi emmarcades en les Ajudes Par猫ntesi. A trav茅s del pla, l’Ajuntament rebr脿 893.744 euros, que posteriorment distribuir脿 entre els sectors m茅s afectats per la covid-19. D’aquesta quantitat total, l’Ajuntament aportar脿 el 15 %, 134.061,60 euros, mentre que la Generalitat aportar脿 el 62,5 % i la Diputaci贸 de Castell贸 el 22,5 %.

En concret, les ajudes contemplen que cada persona aut貌noma o microempresa (com a m脿xim 10 treballadors) de Benicarl贸, dels sectors m茅s afectats, rebr脿 una quantitat fixa de 2.000 euros, i 200 euros addicionals per cada persona treballadora d’aquestes microempreses afiliada a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Els sectors que es veuran beneficiats per les ajudes s贸n el de la venda ambulant, l’hostaleria, la restauraci贸, l’oci nocturn, els allotjaments i les activitats tur铆stiques, de creaci贸, art铆stiques, d’espectacles, esportives, recreatives i d’entreteniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.