fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 vibrar脿 amb la Nit en Vetla

Benicarl贸 vibrar脿 amb la Nit en Vetla

Teatre de carrer, dansa, circ, espectacles musicals i exposicions conformen el cartell d’una nit que far脿 bategar diferents espais urbans de la ciutat. La cita amb la cultura al carrers tindr脿 lloc el divendres 16 de juliol i culminar脿 amb un gran espectacle de m煤sica i malabars.

El regidor de Cultura, Pedro Manch贸n, i el t猫cnic de cultura de l’ajuntament, Rafa S谩nchez, han presentat la programaci贸 de la Nit en Vetla 2021, un esdeveniment que reunir脿 en una sola nit un seguit d’espectacles de carrer i exposicions de primer nivell. Manch贸n ha dit que La Nit en Vetla servir脿 tamb茅 per a 芦recon猫ixer i reivindicar espais ic貌nics de Benicarl贸 com la Pla莽a de Sant Bartomeu, la de l’Ajuntament, els jardins del MUCBE, i els museus de la ciutat禄

Les activitats engegaran a les 19 h a la capella del MUCBE amb la creaci贸 芦A pie禄, una creaci贸 multidisciplin脿ria que combina arts pl脿stiques, m煤sica, rob貌tica i teatre. El programa continuar脿 as les 21h amb 芦Silencis禄, espectacle de dansa i clown que es representar脿 als jardins del MUCBE.

A les 21h, el circ contemporani prendr脿 la Pla莽a de Sant Bartomeu amb 芦脌vol禄, un univers esc猫nic que transita entre canyes de bamb煤 i cordes. I a les 21:30 el teatre de carrer s’instal路lar脿 a l’escenari de la Pla莽a de l’Ajuntament amb la companya de Pere Costa i el seu 芦Dis-order禄, un espectacle participatiu que transformar脿 l’espai urb脿 en una esp猫cie de caos ordenat.

El programa culminar脿 a les 22:30h al pati interior del CEIP Angel Esteban amb la proposta estel路lar de la nit, 芦Orquestra de Malabars禄, amb la companya Pistacarto i la Banda de M煤sica de Benicarl贸, un dels projectes m茅s originals i suggeridors del panorama esc猫nic.

La programaci贸 es completar脿 amb 芦Som, vam ser vulnerables禄 un projecte de Javier Roda & La Pepa que recull autoretrats fotogr脿fics del confinament i que es desenvolupar脿 a l’Edifici G貌tic entre les 20 i les 23 h, i on el p煤blic podr脿 fotografiar-se amb la fisonomia m茅s caracter铆stica d’estos temps: amb la mascareta cobrint part de l’expressi贸 de la cara. Els espais de la Casa Tradicional Benicarlanda al C/ de Sta. C脿ndida i el MUCBE permaneixeran oberts des de les 18h fins a les 22h.

Enguany la venda d’entrades es far脿 en l铆nia i de manera presencial amb pagament amb m貌bil o targeta una setmana abans de la Nit en Vetla. L’adre莽a per a adquirir les entrades en l铆nia es donar脿 a con茅ixer pr貌ximament a trav茅s de les xarxes oficials de l’ajuntament. El p煤blic comptar脿 amb cadires numerades i l’aforament estar脿 limitat d’acord a la capacitat dels diferents espais.

El regidor de cultura, Pedro Manch贸n , ha convidat a la ciutadania 芦a que s’anime a participar i disfrutar de la cultura en una nit que complir脿 amb tots els protocols de seguretat禄 i que enguany es porta a terme 芦amb tota la il路lusi贸 i m茅s expectatives que mai禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.