fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim aconsegueix la millor xifra d’ocupació turística de febrer dels últims cinc anys

Benicàssim aconsegueix la millor xifra d’ocupació turística de febrer dels últims cinc anys

Durant el passat mes, l’ocupació hotelera va superar el 58% de les places disponibles en hotels i més de 54,68% de les places en càmpings. L’ajuntament estudia l’impuls de més accions per a atraure turistes tot l’any en el seu nou Pla Estratègic de Turisme

La regidora de turisme de l’ajuntament de Benicàssim, Elena Llobell ha informat del balanç d’ocupació turística del mes de febrer que “és el millor mes dels últims cinc anys quant a ocupació turística es refereix en la nostra localitat, demostrant així el bon ritme que porta el projecte de promoció turística per a la desestacionalització del sector també en els mesos de temporada més baixa”.

En total, el passat mes, el 58,99% de les places hoteleres disponibles estaven ocupades i el 56,14% de les plaçes disponibles en càmpings. És més en establiments turístics especials, com són els apartaments, d’una oferta de 573 unitats, durant el mes de febrer es trobaven ocupats 420, la qual cosa suposa un 73,29% d’ocupació.

Llobell ha destacat que “en gran manera aquest increment de l’arribada de turistes també en els mesos d’hivern es deu a una major atracció sobre el turista estranger que es constata amb les estadístiques de la tourist info, on el 53,65% de les consultes les van realitzar ciutadans forans i el 43,35%, ciutadans espanyols.

Dels turistes que van arribar de fora, el 54,21% són de Regne Unit, el 19,26% de França, el 14,24% d’Alemanya i el 8,41% d’Holanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.