fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim acosta la intel路lig猫ncia artificial a la societat

Benic脿ssim acosta la intel路lig猫ncia artificial a la societat

L鈥橢spai de la M煤sica acull aquest dijous la taula debat 鈥楲es Dades i la Intel路lig猫ncia Artificial en la nostra vida i negocis鈥.

Acostar la intel路lig猫ncia artificial a la societat 茅s l’objectiu de la taula debat que es desenvolupar脿 dem脿 dijous a l鈥橢spai de la M煤sica Mestre Vila de Benic脿ssim. Amb el t铆tol 鈥楲es Dades i la Intel路lig猫ncia Artificial en la nostra vida i negocis鈥, diversos experts del m贸n empresarial i acad猫mic debatran sobre qu猫 poden fer la Intel路lig猫ncia Artificial i l’Anal铆tica de Dades per millorar la nostra vida di脿ria, aix铆 com tamb茅 per a digitalitzar i optimitzar molts dels processos de producci贸 i serveis que involucren a empreses i institucions.

Com ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqu茅s, 鈥渆stem assistint a un profund proc茅s de transformaci贸 digital de la societat. La capacitat d’adaptaci贸 als nous avan莽os i la implementaci贸 d’aplicacions tecnol貌giques que ofereix l’an脿lisi de dades 茅s fonamental per a les empreses per貌 tamb茅 per a les administracions en permetre avan莽ar-nos a les necessitats, per貌 tamb茅 ens fa m茅s eficients en el proc茅s de presa de decisions鈥.

La taula debat comen莽ar脿 a les 19.30 hores, l’entrada 茅s lliure i no requereix inscripci贸 pr猫via, i els ponents confirmats s贸n Paolo Marone, Eva Vallada, Fatos Xhafa, Josefa Mula, Xavi Domenech, David Lopez, Antonio Falco i Silvia Terrasa, mentre que com a moderadors estaran Alberto Conejero, Angel A. Juan i Ximo Gual.

La taula debat forma part de la programaci贸 del Congr茅s d’Intel路lig猫ncia Artificial que tindr脿 lloc en Vila Elisa el dijous 20 i el divendres 21 i s’emmarca en la iniciativa Benic脿ssim Tech. Com ha afegit la regidora de Promoci贸 Econ貌mica, Vanessa Batalla, 鈥淏enic脿ssim Tech se suma a Talent Local en la nostra aposta estrat猫gica per la innovaci贸 i el talent, promovent la digitalitzaci贸 efica莽 del nostre teixit empresarial de la ciutat per a afavorir un desenvolupament econ貌mic m茅s sostenible i eficient鈥.

Durant les dues jornades de congr茅s, el palauet municipal acollir脿 a experts de diferents universitats i empreses del sector els qui compartiran els seus 煤ltims projectes i investigacions sobre la Intel路lig猫ncia Artificial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.