fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim Activa acompanya als emprenedors amb formacions i assist猫ncia online

Benic脿ssim Activa acompanya als emprenedors amb formacions i assist猫ncia online

El programa d’ajuda a emprenedors del municipi ja est脿 treballant amb els sis projectes guanyadors i les seues idees de negoci.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de l’脿rea de l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (Aedl) i al costat de Coworking Dinamic, ha comen莽at a treballar com estava previst en la segona edici贸 del programa d’acompanyament a emprenedors ‘Benic脿ssim Activa’, amb l’objectiu d’oferir a les persones amb idees de negoci, informaci贸 i eines de qualitat perqu猫 puguen emprendre i consolidar el seu projecte a Benic脿ssim. A causa de l’estat d’alarma pel COVID-19, el programa d’acompanyament dels projectes guanyadors s’est脿 realitzant de manera online a trav茅s de plataformes habilitades, un sistema que es prolongar脿 fins que siga possible la realitzaci贸 de manera presencial, prevista en les instal路lacions de Coworking Benic脿ssim.

Tant les formacions grupals com les sessions amb els mentors versaran sobre imatge de marca, obligacions fiscals, llei de protecci贸 de dades i pla econ貌mic financer entre altres temes. Aix铆 mateix, durant el programa ‘Benic脿ssim Activa’ i amb la finalitat de donar visibilitat al programa i generar inter茅s cap a l’acte-ocupaci贸 laboral, la cultura emprenedora i la creaci贸 de projectes i empreses i projectar a la ciutadania una imatge creativa, emprenedora i activa, es realitzaran diferents accions a trav茅s de les xarxes com de manera presencial, quan siga possible. Entre les activitats a desenvolupar estan previstes una pon猫ncia sobre intel路lig猫ncia emocional, optimisme i coaching a c脿rrec de Pascual Benet, el networking Talent Local i el taller “moviment emprenedor Benic脿ssim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.