fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim Activa selecciona els 8 projectes guanyadors

Benicàssim Activa selecciona els 8 projectes guanyadors

La present convocatòria ha comptat amb 25 candidatures.

El jurat de la present edició de Benicàssim Activa ha seleccionat els projectes guanyadors que formaran part del programa que l’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’àrea de l’Agència de Desenvolupament Local i al costat de Coworking Dinamic, impulsa un any més per a oferir informació i eines de qualitat a les persones amb idees de negoci perquè puguen emprendre i consolidar el seu projecte a Benicàssim.

Durant el termini de recepció de sol·licituds es van rebre un total de 25 idees de negoci i com ha indicat la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, “agraïm als 25 emprenedors que han presentat els seus projectes la seua participació en el programa i l’esforç realitzat en la plasmació de la seua iniciativa. La bona resposta i qualitat de les propostes demostra l’interés de tots per aquesta mena d’iniciatives”.

La selecció dels huit projectes guanyadors s’ha realitzat per part d’experts en l’àmbit de l’emprenedoria els qui han valorat la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l’originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el seu caràcter innovador. El jurat ha estat compost per Alejandro Colonques com a representant del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló (Espaitec); Raquel Saez com a representant de Coworking Dimamic de Benicàssim; Daniel Escrig, representant de l’Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica a Castelló (SECOT) i Elena Esteve com a representant del Servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló.

Els projectes seleccionats, d’acord amb les puntuacions finals obtingudes i amb el sistema de valoracions, han sigut els presentats per Silvia Miralles Marín, Pablo Sospedra Miró, Adrián Marín Ballester, Óscar Bergés Martínez, Elin Henriksson, Mª José Agost López, Almudena Alonso Catalán i Martín Enrique la Grotteria. Entre les idees seleccionades figuren una plataforma en línia per a connectar i crear una xarxa per als joves, un projecte sobre el màrqueting immobiliari, serveis de perruqueria a domicili, impulsar la imatge de Benicàssim vinculada a l’esport i els seus valors, promocionar experiències turístiques en nínxols de mercat internacionals, la creació d’una agència d’organització d’esdeveniments virtuals, híbrids i presencials; potenciar el transport sostenible i implantar una acadèmia d’idiomes a través de la plataforma digital.

Els seleccionats han assistit aquesta setmana a la primera reunió de treball que va comptar amb l’assistència de la edila Vanessa Batalla, al costat del tècnic de l’àrea, Joaquín Muñoz. Durant la trobada, els huit seleccionats van presentar de manera breu els seus projectes i des de Benicàssim Activa van explicar el programa de mentorització i tutorització que es desenvoluparà durant sis mesos. En aquest temps, hi ha programat un calendari de formacions grupals en diferents branques importants, com l’administració i pla econòmic, creació de marca o com vendre el teu producte o servei, al mateix temps que rebran mentoritzacions individuals amb cadascun/a per a reforçar el projecte. Com van indicar des de Benicàssim Activa, “volem animar als participants al fet que absorbisquen el màxim possible del programa i al repte d’emprendre en comunitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.