fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim adjudica les nou casetes que s’instal·laran en el recinte firal

Benicàssim adjudica les nou casetes que s’instal·laran en el recinte firal

La reina infantil Marina Pauner celebra amb la seua cort d’honor i autoritats el tradicional Vi d’Honor com a acte previ a la seua proclamació.

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Festes, ha adjudicat les nou casetes que s’instal·laran en el recinte firal durant les festes de Sant Tomás de Villanueva, que se celebraran del 20 al 29 de setembre.

El plec que regia la licitació comptava enguany amb una novetat respecte al preu de les begudes comunes que oferiran les casetes, ja que serà un preu unitari. Així, els adjudicataris tindran l’obligació de mantindre una llista completa de tots els productes i serveis que oferisca, amb indicació dels preus unitaris de forma permanent i en un lloc visible. En aqueix llistat s’ha establit en un euro el preu màxim per a una botelleta d’aigua, o 1,5 euros per a la cervesa o refresc. Com ha indicat el regidor de Festes, Arturo Martí, “estem molt contents de la resposta per part dels interessats, ja que el recinte firal congregarà el nombre màxim permés de casetes i, a més, la unificació de preus té l’objectiu d’oferir uns preus populars per a tots els assistents que acudisquen al recinte firal durant els deu dies de festa”.

Encara que l’import mínim de licitació per caseta s’ha fixat en 500 euros, les ofertes han arribat a aconseguir els 4.000 euros.
D’altra banda, i fent referència a la música, l’Ajuntament de Benicàssim disposarà per a tot el recinte d’un únic sistema de reproducció musical amb altaveus estratègicament disposats pel recinte per al gaudi dels usuaris i intentant minimitzar les molèsties dels veïns, respectant entre altres l’horari de descans, de 15.00 a 17.00 hores. A més, s’instal·larà un limitador de potència sonora ajustat a un nivell d’emissió màxim de 85 decibels.

Seguint amb l’horari d’activitat en el recinte firal, els divendres i dissabtes de festes (dies 20, 21, 27 i 28 de setembre) l’horari de tancament s’ha fixat a les 6.00 hores. El diumenge 22 el cessament d’activitat serà a les 3.30 hores, mentre que del 23 al 26 serà a les 2.00 hores i el dia 29 serà a les 1.00 hores.

El muntatge de les nou casetes, així com del recinte taurí, començarà pròxim dilluns 16 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.