fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim amortitzarà els préstecs per a la compra del recinte de festivals abans d’acabar l’any

Benicàssim amortitzarà els préstecs per a la compra del recinte de festivals abans d’acabar l’any

L’alcaldessa ha assegurat que el sanejament econòmic del consistori permetrà que es liquide el préstec per a l’adquisició en menys d’un any, la qual cosa permetrà que, al tancament de 2019, Benicàssim seguisca en deute Zero.

L’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués ha volgut avançar els moviments econòmics més importants del municipi durant el present any, “la gestió econòmica municipal ha sigut tan rigorosa i equilibrada que, la liquidació del pressupost ha donat el millor resultat de la història de Benicàssim el que ens permetrà, no solament tindre pressupost extra per a poder escometre inversions prioritàries, sinó a més, destinar una important suma a l’amortització de deute”.

Davant d’això, i com ha afegit l’alcaldessa, “ja que en 2018 aconseguim amortitzar totalment els 17 milions d’euros que heretem de l’anterior govern del tripartit, ara ja només quedava pendent la recent operació de crèdit per al recinte de festivals, que ascendix a 3,6 milions i que podrem liquidar íntegrament dins d’este mateix exercici”.

Marqués ha volgut felicitar el departament d’intervenció per la seua destacable labor per a fer possible les directrius que havia marcat l’equip de govern. “Quan vaig accedir a l’alcaldia i, tenint en compte la nefasta situació econòmica que tenia l’ajuntament, quasi a la vora de la fallida i la forta crisi econòmica global, la qual cosa vam voler des de l’equip de govern va ser sanejar l’economia municipal. No volíem que els ciutadans patiren la pèrdua de serveis ni drets, per això nostra la nostra premisa ha sigut sempre, la moderació i l’equilibri. Així hem aconseguit no solament, liquidar el deute del tripartit, sinó que a més, enguany, podrem invertir 4,4 milions en projectes prioritaris i, a més, amortitzar el préstec de compra dels terrenys del recinte de festivals”.

L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta per esta gran notícia “que permet als ciutadans de Benicàssim saber que els diners que aporten a les arques municipals està ben gestionat i amb capacitat per a millorar la seua ciutat i la seua qualitat de vida”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.