fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicàssim aplicarà mesures preventives addicionals en l’ús d’instal·lacions municipals per a fer front al Covid-19

Benicàssim aplicarà mesures preventives addicionals en l’ús d’instal·lacions municipals per a fer front al Covid-19

L’activitat cultural en el Teatre Municipal i les activitats esportives municipals en espais tancats se suspenen a partir d’aquest cap de setmana.

L’Ajuntament de Benicàssim està treballant en l’elaboració de noves mesures preventives addicionals a les establides per les autoritats sanitàries.

En funció de l’evolució de les dades emeses per les autoritats sanitàries, el consistori planteja l’aplicació de noves mesures amb l’objectiu posat a evitar l’avanç de casos Covid-19 en la localitat.

“Ens trobem en un moment en el qual qualsevol mesura ha de ser presa per part del ciutadà com a preventiva i encara que Benicàssim no està entre els municipis amb un nombre elevat de casos, la prudència i precaució ens obliga a a determinar la cancel·lació d’activitats municipals en espais tancats per a protegir la salut de la ciutadania”.
Membres de l’equip de govern, juntament amb l’intendent cap de la Policia Local, s’han reunit aquest matí per a decidir l’adopció de les mesures les quals s’estendran fins al pròxim 31 de gener i se sumaran a les ja vigents i dictades per altres administracions. L’activitat cultural en el Teatre Municipal així com les activitats esportives municipals en espais tancats ja se suspenen aquest cap de setmana.

Des de l’Ajuntament de Benicàssim també es considera necessari recordar a la població en general les mesures de prevenció recomanades a agrupacions familiars i socials en l’àmbit privat, instant als veïns al seu estricte compliment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.